Rekrytera kundtjänst

Dreamwork hittar kundtjänstpersonal åt dig

Våra experter har gedigen erfarenhet av rekrytering för kundtjänster och kan bemanna din arbetsplats med rätt personer för jobbet, snabbt och smidigt.

Att rekrytera kundtjänstpersonal är ett av våra stora affärsområden. Med kunder över hela landet tillgodoser vi dagligen ett stort behov av kundtjänstbemanning. Vår databas består av tusentals kvinnor och män, som kollektivt har bred erfarenhet av de olika arbetsmomenten i en kundtjänst.

Ett uppdaterat register med kandidater skänker stora fördelar. Den största delen av jobbet är nämligen redan gjort när kunden kontaktar Dreamwork för att rekrytera kundtjänst. Istället för att slösa tid på externa sökningar kan vi direkt påbörja en filtrering efter exakt den kompetens som krävs i det unika fallet.

Dreamwork har förståelse för att olika kunder har vitt skilda behov och önskemål. Vissa kunder letar en permanent bemanningslösning över lång tid, medan andra bara behöver tillfällig bemanning av kundtjänst under en kortare tidsperiod.

Flexibel och ansvarsfull kundtjänstrekrytering

Att rekrytera kundtjänst genom Dreamwork innebär flexibla lösningar. Som arbetsgivare tar vi hand om allt. Vi betalar ut lön, sköter sociala avgifter, semester och sjukersättning. Den dagen personalbehovet minskar omfördelar Dreamwork personalen till andra uppdrag.

Självklart är Dreamwork auktoriserade av Kompetensföretagen. Vilket innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under schyssta förhållanden. Vilket, enligt många av våra kunder, verkligen lyser igenom ute på kundtjänsterna.

Dreamwork är ett nytänkande bemannings- och rekryteringsföretag som startades i en ambition att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv personalrekrytering. En grundtanke som burit frukt och Dreamwork är idag en av branschens snabbast växande aktörer. För närvarande finns vi representerade på 6 orter. Från Stockholm i norr till Malmö i söder.

Kajsa Johnsson är en av våra specialister inom rekrytering.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Behöver du förstärkning i kundtjänsten?

Vi hjälper gärna till och hittar rätt kandidater till din verksamhet. Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra specialister dig med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag