Rekrytera Kundtjänst

Att rekrytera för kundtjänst är ett av våra affärsområden. Med kunder över hela landet tillgodoser vi dagligen ett stort behov av kundtjänstbemanning.

Dreamwork är ett nytänkande bemannings- och rekryteringsföretag som startades i en ambition att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv personalrekrytering. En grundtanke som burit frukt och Dreamwork är idag en av branschens snabbast växande aktörer. För närvarande finns vi representerade på 6 orter. Från Stockholm i norr till Malmö i söder.

Att rekrytera kundtjänstpersonal är ett av våra stora affärsområden. Med kunder över hela landet tillgodoser vi dagligen ett stort behov av kundtjänstbemanning. Vår databas består av tusentals kvinnor och män, som kollektivt har bred erfarenhet av de olika arbetsmomenten i en kundtjänst.

Ett uppdaterat register med kandidater skänker stora fördelar. Den största delen av jobbet är nämligen redan gjort när kunden kontaktar Dreamwork för att rekrytera kundtjänst. Istället för att slösa tid på externa sökningar kan vi direkt påbörja en filtrering efter exakt den kompetens som krävs i det unika fallet.

Dreamwork har förståelse för att olika kunder har vitt skilda behov och önskemål. Vissa kunder letar en permanent bemanningslösning över lång tid, medan andra bara behöver tillfällig bemanning av kundtjänst under en kortare tidsperiod.

Kontakta oss på Dreamwork och låt oss prata närmare om att rekrytera kundtjänst.

Flexibel och ansvarsfull kundtjänstrekrytering

Att rekrytera kundtjänst genom Dreamwork innebär flexibla lösningar. Som arbetsgivare tar vi hand om allt. Vi betalar ut lön, sköter sociala avgifter, semester och sjukersättning. Den dagen personalbehovet minskar omfördelar Dreamwork personalen till andra uppdrag.

Självklart är Dreamwork auktoriserade av Kompetensföretagen. Vilket innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under schyssta förhållanden. Vilket, enligt många av våra kunder, verkligen lyser igenom ute på kundtjänsterna.

Välkommen till Dreamwork – Att rekrytera kundtjänst har aldrig varit enklare!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Rekrytera Kundtjänst

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss