Registrera ditt cv och bli direkt sökbar för våra rekryterare

Med ett registrerat cv i vår kandidatdatabas ökar du dina chanser till ett nytt jobb. Här letar vi efter passande kandidater för uthyrning eller rekrytering till våra kunder och vår egen interna verksamhet. När du registrerat ditt cv kan du snabbt och enkelt söka våra tjänster.

Registrera profil

Uppdatera profil

Är du intresserad av ett specifikt jobb räcker det att du registrerar dina personuppgifter, laddar upp ditt cv och formulerar en ansökan till den aktuella tjänsten.

Vill du att våra Rekryterare och Personalansvariga ska kunna matcha din profil mot sina respektive uppdrag behöver vi lite mer uppgifter. Ange nivån på dina kunskaper, dina tidigare erfarenheter och ansvarsområden samt vad du är intresserad av att jobba med framöver.

Dina handlingar behandlas konfidentiellt och visas aldrig externt utan ditt medgivande.

juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.