Per den 2022-11-28 har PION Group tecknat avtal om att förvärva Dreamwork-koncernen.

Ta även del av pressreleasen från PION Group

Tillsammans blir vi en ännu starkare leverantör med ett bredare erbjudande till våra kunder samtidigt som vi kan erbjuda våra konsulter bättre karriärmöjligheter och fler uppdrag.

Jag och vår personal ser mycket fram emot att arbeta ihop med PION Group. Vi ser synergieffekter på flera områden. Genom samgåendet får du som kund starkare partner inom rekrytering och bemanning. Självklart kommer vi jobba vidare med samma höga och personliga service.

Mats Kullenberg, VD Dreamwork

Trots stora och spännande förändringar kommer mycket att vara detsamma, du når dina kontaktpersoner på samma telefonnummer och e-postadresser som tidigare.

Genom förvärvet av Dreamwork tar vi oss ett steg närmare vår vision, A world where people matter – powered by tech, samtidigt som vi stärker vår konsult- och rekryteringsverksamhet. Genom Dreamworks dotterbolag Lisberg Executive Search får vi en ännu starkare position även på den marknaden. Dreamwork har mycket kompetent personal och deras innovativa digitaliseringsstrategi är väldigt spännande och kommer gagna alla bolag inom PION Group koncernen

Jan Bengtsson, Koncernchef PION Group

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Mats Kullenberg på mats.kullenberg@dreamwork.se.

Utöver Poolia och Uniflex ingår även Qrios, Workspace Recruit, Roi Rekrytering och Studentnode i koncernen. PION Group är noterat på Nasdaq Stockholm och verkar under under parollen ”A world where people matter- powered by tech”

 

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.