Personaluthyrning

Kontakta Dreamwork för en diskussion om flexibel personaluthyrning. Låt oss berätta mer om ett samarbete och om hur det kan vara lönsamt för bägge parter.

Dreamwork arbetar med personaluthyrning och finns idag representerade på 6 orter. Vi grundades i en förhoppning om att kunna erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre lösningar kring personaluthyrning. Sedan 2006 har Dreamwork kommit långt och idag är vi ett etablerat namn inom branschen.

Vår filosofi kring personaluthyrning är innovativ och det finns flera nyckelfaktorer till varför Dreamwork sticker ut från mängden.

I vår arbetsbank finns en otrolig blandning av män och kvinnor i alla åldrar och inom alla yrkesgrupper, där den gemensamma nämnaren är letandet efter nya utmaningar. En stor del av jobbet redan är gjort redan när kunden kontaktar Dreamwork för att hyra personal, eftersom vi direkt kan börja filtrera bland befintliga kandidater.

Dreamwork anpassar sig snabbt och flexibelt till kundernas unika behov. Några behöver hyra personal under en tillfällig topp, medan andra vill bygga ett längre samarbete kring permanent personaluthyrning.

Sist men inte minst låter vi kunden själv bestämma nivån på sitt eget engagemang. Vi har erfarenheten och kunnandet att arbeta helt självständigt, eller i ett nära samarbete när kunden så önskar. Många av våra kunder uppskattar att inte tappa tempo i sin dagliga verksamhet och litar, efter att vi dragit upp samarbetets riktlinjer, fullt ut på att Dreamwork levererar rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta Dreamwork för en vidare diskussion om flexibel personaluthyrning. För vi vill gärna berätta mer om ett potentiellt samarbete och om hur det kan vara lönsamt för bägge parter.

Rättvisemärkt personaluthyrning från Dreamwork

Att vara auktoriserade av Bemanningsföretagen och erbjuda rättvisa arbetsförhållanden är en självklarhet för Dreamwork. Den personal vi anlitar vid omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Vid sidan av det sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som vi anser att marknadsledande personaluthyrning bör innefatta.

Välkommen till Dreamwork – För att hyra personal som trivs på jobbet!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.