Personaluthyrning

med Dreamwork

Personaluthyrning med Dreamwork

Vår filosofi kring personaluthyrning är innovativ och det finns flera nyckelfaktorer till varför Dreamwork sticker ut från mängden.

I vår arbetsbank finns en otrolig blandning av män och kvinnor i alla åldrar och inom alla yrkesgrupper, där den gemensamma nämnaren är letandet efter nya utmaningar. En stor del av jobbet redan är gjort redan när kunden kontaktar Dreamwork för att hyra personal, eftersom vi direkt kan börja filtrera bland befintliga kandidater.

Dreamwork anpassar sig snabbt och flexibelt till kundernas unika behov. Några behöver hyra personal under en tillfällig topp, medan andra vill bygga ett längre samarbete kring permanent personaluthyrning.

Sist men inte minst låter vi kunden själv bestämma nivån på sitt eget engagemang. Vi har erfarenheten och kunnandet att arbeta helt självständigt, eller i ett nära samarbete när kunden så önskar. Många av våra kunder uppskattar att inte tappa tempo i sin dagliga verksamhet och litar, efter att vi dragit upp samarbetets riktlinjer, fullt ut på att Dreamwork levererar rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta Dreamwork för en vidare diskussion om flexibel personaluthyrning. För vi vill gärna berätta mer om ett potentiellt samarbete och om hur det kan vara lönsamt för bägge parter.

Rättvisemärkt personaluthyrning från Dreamwork

Att vara auktoriserade av Bemanningsföretagen och erbjuda rättvisa arbetsförhållanden är en självklarhet för Dreamwork. Den personal vi anlitar vid omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Vid sidan av det sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som vi anser att marknadsledande personaluthyrning bör innefatta.

Måns Persson är en av våra specialister inom bemanning och uthyrning.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Prata personaluthyrning med oss

Vill du veta mer om hur ditt företag kan hyra personal via Dreamwork? Fyll i formuläret nedan så kontaktar en expert dig och berättar mer.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag