Personaluthyrning Växjö

Letar du information om personaluthyrning i Växjö? Perfekt, då har du kommit helt rätt! Vi är Dreamwork. Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!

Letar du information om personaluthyrning i Växjö? Perfekt, då har du kommit helt rätt!

Vi är Dreamwork – Ett av landets mest framstående rekryterings- och bemanningsföretag. Låt oss lite snabbt förklara varför det är enkelt och smidigt att hyra personal i Växjö av oss.

Som ett nytänkande företag är vi flexibla och anpassar oss smidigt till våra kunders olika behov. Hos oss kan du hyra personal i Växjö under tillfälliga arbetstoppar, eller under en längre tid ifall du letar efter en långsiktig bemanningslösning.

Oavsett vilken tidsperiod det handlar om ligger Dreamwork alltid ett steg före. När du kontaktar oss första gången har vi redan gjort en stor del av arbetet. För vi har en arbetsbank som består av massor med personer som förenas i ett sökande efter nya utmaningar. Därför kan vi direkt börja sortera fram lämpliga kandidater när du vill hyra personal i Växjö.

Kontakta Dreamwork för att få en mer detaljerad förklaring om personaluthyrning i Växjö och om hur vi alltid hittar rätt kompetens i rätt tid.

Sprudlande arbetsglädje med personaluthyrning från Dreamwork

All personal vi anlitar vid personaluthyrning i Växjö omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett aktivt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra frågor vi tycker att ett marknadsledande personaluthyrningsföretag bör ägna sig år. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Dreamwork – Bäst på personaluthyrning i Växjö!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.