Personaluthyrning

i Växjö

Letar du information om personaluthyrning i Växjö? Perfekt, då har du kommit helt rätt!

Vi är Dreamwork – Ett av landets mest framstående rekryterings- och bemanningsföretag. Låt oss lite snabbt förklara varför det är enkelt och smidigt att hyra personal i Växjö av oss.

Som ett nytänkande företag är vi flexibla och anpassar oss smidigt till våra kunders olika behov. Hos oss kan du hyra personal i Växjö under tillfälliga arbetstoppar, eller under en längre tid ifall du letar efter en långsiktig bemanningslösning.

Oavsett vilken tidsperiod det handlar om ligger Dreamwork alltid ett steg före. När du kontaktar oss första gången har vi redan gjort en stor del av arbetet. För vi har en arbetsbank som består av massor med personer som förenas i ett sökande efter nya utmaningar. Därför kan vi direkt börja sortera fram lämpliga kandidater när du vill hyra personal i Växjö.

Kontakta Dreamwork för att få en mer detaljerad förklaring om personaluthyrning i Växjö och om hur vi alltid hittar rätt kompetens i rätt tid.

Sprudlande arbetsglädje med personaluthyrning från Dreamwork

All personal vi anlitar vid personaluthyrning i Växjö omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett aktivt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra frågor vi tycker att ett marknadsledande personaluthyrningsföretag bör ägna sig år. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Dreamwork – Bäst på personaluthyrning i Växjö!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag