Personaluthyrning Stockholm

Dreamwork arbetar med personaluthyrning i Stockholm och vi vill berätta lite närmare om vår verksamhet och hur det går till att hyra personal i Stockholm.

Dreamwork arbetar med personaluthyrning i Stockholm och vi vill berätta lite närmare om vår verksamhet och hur det går till att hyra personal i Stockholm.

Som en av marknadens ledande aktörer har Dreamwork några specifika fördelar som är svåra att hitta hos mindre etablerade företag i samma bransch.

Först och främst har vi en välsorterad arbetsbank med män och kvinnor inom alla olika yrkesgrupper, som letar efter nya utmaningar. När kunden ringer Dreamwork för att hyra personal i Stockholm, är alltså merparten av jobbet redan gjort. Istället för leta personal externt kan vi direkt börja filtrera fram rätt kandidater i vår arbetsbank.

Vidare har vi arbetat med personaluthyrning i Stockholm tillräckligt länge för att förstå olika kunders behov. Vissa vill ha ett permanent samarbete och hyra personal i Stockholm över en längre tidshorisont, medan andra behöver fylla en tillfällig arbetstopp under en begränsad tid.

När vi satt en gemensam ambitionsnivå arbetar Dreamwork målmedvetet och professionellt. Även här har våra kunder olika preferenser. Vissa vill vara inblandade i hela processen, medan andra vill fokusera på sin kärnverksamhet och uppskattar vetskapen om att Dreamwork kommer att leverera rätt personal i rätt tid.

Kontakta Dreamwork när ni behöver hyra personal i Stockholm.

Dreamwork – Rättvisemärkt personaluthyrning i Stockholm

Rättvisa arbetsvillkor är en knäckfråga för Dreamwork och en del i den processen är att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen. Det innebär att våra anställda omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring, att vi upprättar jämställdhetsplaner och vidtar andra etiska åtgärder för att skapa en god och rättvis arbetsmiljö.

Dreamworks – För att hyra personal i Stockholm som trivs på jobbet!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Personaluthyrning Stockholm

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss