Personaluthyrning Norrköping

Vi arbetar stenhårt för att tillgodose våra kunders behov. Oavsett om det gäller personaluthyrning i Norrköping av kort eller lång karaktär. Välkommen!

Vi är Dreamwork, ett av marknadens ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Nedan förklarar vi lite mer om oss själva och om hur vi arbetar med personaluthyrning i Norrköping.

Dreamwork försöker alltid att ligga steget före. Därför har vi gjort merparten av jobbet redan när du kontaktar oss för första gången. Många arbetssugna kandidater finns i vår databas. Det är en fantastisk blandning av män och kvinnor i alla åldrar och yrkesgrupper. Med en sak gemensamt – Sökandet efter nya utmaningar. Det gör att vi direkt kan börja leta passande personer när du vill hyra personal i Norrköping.

Vi arbetar stenhårt för att tillgodose våra kunders behov. Oavsett om det gäller personaluthyrning i Norrköping av kort eller lång karaktär. Flexibilitet och en ständigt strävan att leverera rätt kompetens i rätt tid är våra nyckelord.

Ta kontakt med Dreamwork och låt oss berätta mer om personaluthyrning i Norrköping.

Personaluthyrning och arbetsglädje går hand i hand

Att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen känns på gränsen till överflödigt att nämna. För Dreamwork är det inget val, utan snarare en självklarhet med tanke på de ambitioner vi har. Auktorisationen garanterar att all vår personal omfattas av kollektivavtal, att vi aktivt arbetar med jämställdhets- och etikfrågor och att vi vidtar andra åtgärder som innefattas i frasen ”rättvisa arbetsvillkor”.

Dreamwork – Rättvis personaluthyrning i Norrköping!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.