Personaluthyrning Norrköping

Vi arbetar stenhårt för att tillgodose våra kunders behov. Oavsett om det gäller personaluthyrning i Norrköping av kort eller lång karaktär. Välkommen!

Vi är Dreamwork, ett av marknadens ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Nedan förklarar vi lite mer om oss själva och om hur vi arbetar med personaluthyrning i Norrköping.

Dreamwork försöker alltid att ligga steget före. Därför har vi gjort merparten av jobbet redan när du kontaktar oss för första gången. Många arbetssugna kandidater finns i vår databas. Det är en fantastisk blandning av män och kvinnor i alla åldrar och yrkesgrupper. Med en sak gemensamt – Sökandet efter nya utmaningar. Det gör att vi direkt kan börja leta passande personer när du vill hyra personal i Norrköping.

Vi arbetar stenhårt för att tillgodose våra kunders behov. Oavsett om det gäller personaluthyrning i Norrköping av kort eller lång karaktär. Flexibilitet och en ständigt strävan att leverera rätt kompetens i rätt tid är våra nyckelord.

Ta kontakt med Dreamwork och låt oss berätta mer om personaluthyrning i Norrköping.

Personaluthyrning och arbetsglädje går hand i hand

Att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen känns på gränsen till överflödigt att nämna. För Dreamwork är det inget val, utan snarare en självklarhet med tanke på de ambitioner vi har. Auktorisationen garanterar att all vår personal omfattas av kollektivavtal, att vi aktivt arbetar med jämställdhets- och etikfrågor och att vi vidtar andra åtgärder som innefattas i frasen ”rättvisa arbetsvillkor”.

Dreamwork – Rättvis personaluthyrning i Norrköping!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Personaluthyrning Norrköping

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss