Personaluthyrning

Extrapersonal när du behöver det

Vi hjälper dig att hitta extrapersonal i Malmö

Dreamwork arbetar med personaluthyrning i Malmö och är en av marknadens ledande aktörer. Vi har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig hitta rätt personal utifrån ditt företags behov.

En stor fördel med att hyra personal av Dreamwork är tillgången till vår arbetsbank med män och kvinnor, inom alla yrkesområden och geografiska områden, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar. Merparten av jobbet är därför redan gjort när du kontaktar oss för att hyra personal. Att direkt kunna filtrera fram rätt personprofiler i vår arbetsbank.

När det kommer till personaluthyrning i Malmö tillgodoser Dreamwork alla typer av behov. Vissa söker extra stöd under ett kortare bemanningsuppdrag för att jämna ut arbetstoppar, medan andra söker ett permanent samarbete med bemanning över en längre tidshorisont. Kontakta oss så berättar vi mer om hur personaluthyrning kan vara en gynnsam lösning för just ditt företag.

Dreamwork – Etisk personaluthyrning i Malmö

All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och lämpliga ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor som vi anser att ett marknadsledande bemanningsföretag bör ägna sig åt. Därför är vi självklart auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Kajsa Johnsson är en av våra specialister inom personaluthyrning.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Behöver du extrapersonal?

Dreamwork kan hjälpa dig att hitta rätt personer för rätt jobb. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad och få mer information om våra rekryteringslösningar.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag