Personaluthyrning Malmö

Dreamwork arbetar med personaluthyrning i Malmö och är en av marknadens ledande aktörer. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Välkommen!

Dreamwork arbetar med personaluthyrning i Malmö och är en av marknadens ledande aktörer. En stor fördel med att hyra personal i Malmö av Dreamwork är tillgången till vår arbetsbank med män och kvinnor, inom alla yrkesområden och geografiska områden, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar.

Merparten av jobbet är därför redan gjort när du kontaktar Dreamwork för att hyra personal i Malmö. Att direkt kunna filtrera fram rätt personprofiler i vår arbetsbank.

När det kommer till personaluthyrning i Malmö tillgodoser Dreamwork alla typer av behov. Vilket i vissa fall är kortare bemanningsuppdrag för att jämna ut tillfälliga arbetstoppar, medan andra söker ett permanent samarbete med bemanning över en längre tidshorisont.

Ta gärna kontakt med oss på Dreamwork, för vi vill berätta mer om hur personaluthyrning i Malmö kan vara en gynnsam lösning för ditt företag.

Dreamwork – Etisk personaluthyrning i Malmö

All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och lämpliga ansvarsförsäkringar. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra ämnen som vi anser att ett marknadsledande bemanningsföretag bör ägna sig åt. Därför är vi självklart auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Dreamwork – När du vill hyra personal i Malmö som trivs på jobbet!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.