Personaluthyrning Lund

Välkommen till Dreamwork, en branschledande aktör inom personaluthyrning i Lund. På den här sidan berättar vi lite mer om hur det går till.

Välkommen till Dreamwork, en branschledande aktör inom personaluthyrning i Lund. På den här sidan berättar vi lite mer om hur det går till att hyra personal i Lund.

Med mängder av referenskunder har vi upplevt det mesta när det kommer till olika behov. Korta bemanningsuppdrag under tillfälliga arbetstoppar eller längre personaluthyrning av mer permanent karaktär. Något vi aldrig ifrågasätter eller lägger några värderingar i. Det enda som spelar någon roll för Dreamwork är att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta oss idag för att få veta mer om personaluthyrning i Lund!

Hyr personal som visar arbetsglädje

Att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen känns nästan överflödigt att nämna. För det känns så självklart för ett bemanningsföretag med den ambitionsnivå vi har. Men det betyder att vår personal omfattas av kollektivavtal, att vi tänker på jämställdhets- och etikfrågor och att vi vidtar andra åtgärder som ingår i begreppet rättvisa arbetsvillkor.

Dreamwork – När du vill hyra personal i Lund som trivs på jobbet!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.