Personaluthyrning Lund

Välkommen till Dreamwork, en branschledande aktör inom personaluthyrning i Lund. På den här sidan berättar vi lite mer om hur det går till.

Välkommen till Dreamwork, en branschledande aktör inom personaluthyrning i Lund. På den här sidan berättar vi lite mer om hur det går till att hyra personal i Lund.

Med mängder av referenskunder har vi upplevt det mesta när det kommer till olika behov. Korta bemanningsuppdrag under tillfälliga arbetstoppar eller längre personaluthyrning av mer permanent karaktär. Något vi aldrig ifrågasätter eller lägger några värderingar i. Det enda som spelar någon roll för Dreamwork är att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta oss idag för att få veta mer om personaluthyrning i Lund!

Hyr personal som visar arbetsglädje

Att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen känns nästan överflödigt att nämna. För det känns så självklart för ett bemanningsföretag med den ambitionsnivå vi har. Men det betyder att vår personal omfattas av kollektivavtal, att vi tänker på jämställdhets- och etikfrågor och att vi vidtar andra åtgärder som ingår i begreppet rättvisa arbetsvillkor.

Dreamwork – När du vill hyra personal i Lund som trivs på jobbet!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Personaluthyrning Lund

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss