Personaluthyrning Linköping

Välkommen till Dreamwork och vår informationssida om personaluthyrning i Linköping. Klicka in för att läsa mer eller ring oss direkt.

Välkommen till Dreamwork och vår informationssida om personaluthyrning i Linköping. Här förklarar vi kortfattat vad det innebär att hyra personal i Linköping från en av branschens ledande aktörer.

En kund som kontaktar Dreamwork för att hyra personal i Linköping upptäcker snart att vi snabbare än andra kan hitta lämpliga kandidater. Det beror på att vi har ett aktivt arbetsregister med män och kvinnor som representerar olika ålders- och yrkesgrupper, där den gemensamma nämnaren är sökandet efter nya utmaningar.

Olika kunder har olika behov. Dreamwork har lärt sig att anpassa sig till varje kunds unika situation. Vilket i vissa fall handlar om kortsiktig bemanning under tillfälliga perioder av ökad belastning, och i andra fall om permanent bemanning över en längre period. Vi arbetar målmedvetet och kundorienterat med personaluthyrning i Linköping.

Kontakta Dreamwork för att få veta mer om ett potentiellt samarbete kring att hyra personal i Linköping.

Auktoriserad personaluthyrning i Linköping

Självklart omfattas all vår personal av ansvarsförsäkringar och kollektivavtal. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.