Personaluthyrning

i Linköping

Välkommen till Dreamwork och vår informationssida om personaluthyrning i Linköping. Här förklarar vi kortfattat vad det innebär att hyra personal i Linköping från en av branschens ledande aktörer.

En kund som kontaktar Dreamwork för att hyra personal i Linköping upptäcker snart att vi snabbare än andra kan hitta lämpliga kandidater. Det beror på att vi har ett aktivt arbetsregister med män och kvinnor som representerar olika ålders- och yrkesgrupper, där den gemensamma nämnaren är sökandet efter nya utmaningar.

Olika kunder har olika behov. Dreamwork har lärt sig att anpassa sig till varje kunds unika situation. Vilket i vissa fall handlar om kortsiktig bemanning under tillfälliga perioder av ökad belastning, och i andra fall om permanent bemanning över en längre period. Vi arbetar målmedvetet och kundorienterat med personaluthyrning i Linköping.

Kontakta Dreamwork för att få veta mer om ett potentiellt samarbete kring att hyra personal i Linköping.

Auktoriserad personaluthyrning i Linköping

Självklart omfattas all vår personal av ansvarsförsäkringar och kollektivavtal. Parallellt sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och andra ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. Därför är vi även auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag