Personaluthyrning Helsingborg

Om du vill veta mer om personaluthyrning har du kommit rätt. Dreamwork är en av de ledande aktörerna när det kommer till personaluthyrning i Helsingborg.

Om du vill veta mer om att hyra personal i Helsingborg har du kommit helt rätt. Dreamwork är nämligen en av branschens ledande aktörer när det kommer till personaluthyrning i Helsingborg.

När du kontaktar Dreamwork för att hyra personal i Helsingborg har vi redan gjort merparten av jobbet. Med en arbetsbank som innehåller tusentals personer kan vi direkt börja filtrera i vårt register efter perfekta kandidater. Det sparar tid och därför kan Dreamwork snabbare tillsätta personal inom alla branscher.

Dreamwork har mängder av lyckade referenscase bestående av allt från permanenta bemanningslösningar över lång tid, till kortare personaluthyrningsuppdrag för att fylla tillfälliga arbetstoppar. Vi arbetar målmedvetet för att tillgodose alla olika typer av behov kring personaluthyrning i Helsingborg.

Ta kontakt med oss på Dreamwork för att, under förutsättningslösa former, få berätta mer om ett potentiellt samarbete kring personaluthyrning i Helsingborg.

Dreamwork – När du behöver hyra personal i Helsingborg!

Hyr personal i Helsingborg som trivs på jobbet

Personalomsorg och rättvisa arbetsförhållanden är en nyckelfråga för Dreamwork. Ett led i den processen är att vi är auktoriserade av Kompetensföretagen. Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Vidare sker ett ständigt och aktivt arbete med jämställdhetsplaner, etiska frågor och öppenhet.

Dreamwork – Ansvarsfull personaluthyrning i Helsingborg

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Personaluthyrning Helsingborg

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss