Personaluthyrning Göteborg

Med en effektiv organisation tillgodoser vi alla kunders behov av personaluthyrning i Göteborg. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.

Välkommen till Dreamwork och vår avdelning för personaluthyrning i Göteborg. På den här sidan tänkte vi förklara lite närmare hur det går till att hyra personal i Göteborg.

Dreamwork är en ledande aktör inom personaluthyrning i Göteborg och i vår arbetsbank finns kvinnor och män som förenas i ett sökande efter nya utmaningar. Det innebär att vi snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher och orter.

Med en effektiv organisation tillgodoser vi alla kunders behov av personaluthyrning i Göteborg. Allt från permanent bemanning över en längre tidshorisont, till kortare uppdrag för att fylla tillfälliga arbetstoppar.

Ta kontakt med oss för en förutsättningslös dialog kring personaluthyrning i Göteborg, och om hur ett potentiellt samarbete kan vara den optimala lösningen för Er verksamhet.

Auktoriserad personaluthyrning i Göteborg

Självklart är Dreamwork auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Dreamwork – För att hyra personal i Göteborg som trivs på jobbet!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.