Personaluthyrning Göteborg

Med en effektiv organisation tillgodoser vi alla kunders behov av personaluthyrning i Göteborg. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till.

Välkommen till Dreamwork och vår avdelning för personaluthyrning i Göteborg. På den här sidan tänkte vi förklara lite närmare hur det går till att hyra personal i Göteborg.

Dreamwork är en ledande aktör inom personaluthyrning i Göteborg och i vår arbetsbank finns kvinnor och män som förenas i ett sökande efter nya utmaningar. Det innebär att vi snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher och orter.

Med en effektiv organisation tillgodoser vi alla kunders behov av personaluthyrning i Göteborg. Allt från permanent bemanning över en längre tidshorisont, till kortare uppdrag för att fylla tillfälliga arbetstoppar.

Ta kontakt med oss för en förutsättningslös dialog kring personaluthyrning i Göteborg, och om hur ett potentiellt samarbete kan vara den optimala lösningen för Er verksamhet.

Auktoriserad personaluthyrning i Göteborg

Självklart är Dreamwork auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Dreamwork – För att hyra personal i Göteborg som trivs på jobbet!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Personaluthyrning Göteborg

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss