Personaluthyrning

i Göteborg

Välkommen till Dreamwork och vår avdelning för personaluthyrning i Göteborg. På den här sidan tänkte vi förklara lite närmare hur det går till att hyra personal i Göteborg.

Dreamwork är en ledande aktör inom personaluthyrning i Göteborg och i vår arbetsbank finns kvinnor och män som förenas i ett sökande efter nya utmaningar. Det innebär att vi snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher och orter.

Med en effektiv organisation tillgodoser vi alla kunders behov av personaluthyrning i Göteborg. Allt från permanent bemanning över en längre tidshorisont, till kortare uppdrag för att fylla tillfälliga arbetstoppar.

Ta kontakt med oss för en förutsättningslös dialog kring personaluthyrning i Göteborg, och om hur ett potentiellt samarbete kan vara den optimala lösningen för Er verksamhet.

Auktoriserad personaluthyrning i Göteborg

Självklart är Dreamwork auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Dreamwork – För att hyra personal i Göteborg som trivs på jobbet!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag