Personalrekrytering

Med innovativ filosofi kring personalrekrytering finns det flera nyckelfaktorer till varför Dreamwork blivit så framgångsrika. Kontakta oss så berättar vi!

Dreamwork är ett nytänkande bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med alla typer av personalrekrytering. Företaget startades i en ambition att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv personalrekrytering. Med en innovativ filosofi kring personalrekrytering finns det flera nyckelfaktorer till varför Dreamwork blivit så framgångsrika.

Vi har en djup förståelse för att olika kunder har vitt skilda behov och förväntningar. En del behöver tillfällig bemanning under en kort tid, medan andra söker en permanent lösning över en längre tidshorisont.

Vi ger kunden valfriheten att själv bestämma nivån på sitt eget deltagande. Ibland arbetar vi väldigt självständigt och andra gånger i ett nära samarbete med kunden. Många kunder uppskattar att inte tappa tempo i sin dagliga verksamhet och litar, efter att vi dragit upp noggranna riktlinjer, på att Dreamwork levererar rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta oss för att få mer information om personalrekrytering och om Dreamwork som samarbetspartner. Vi bokar upp ett helt förutsättningslöst möte och pratar lite mer specifikt om just Er specifika situation.

Auktoriserad personalrekrytering från Dreamwork

Att vara auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen är en självklarhet för Dreamwork. Det är en kvalitetsstämpel på att vi erbjuder rättvisa arbetsförhållanden. All personal omfattas av både kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Vid sidan av det sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som vi anser går hand i hand med kvalitativ personalrekrytering.

Dreamwork – Personalrekrytering och arbetsglädje!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Personalrekrytering

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss