Mectec_logo

Drewamwork levererar omsorg för både uppdragsgivare och kandidater.

”Under våren 2016 uppkom ett behov att förstärka försäljningsorganisationen genom att rekrytera en Area Sales Manager till MECTEC. Vi valde att anlita Dreamwork för uppdraget. Rollen som Area Sales Manager är en central och viktig roll för vår försäljning och framtida tillväxt internationellt. Jobbet ställer höga krav både affärs- och teknik förståelse, samt tydlighet och fasthet i såväl intern som extern kommunikation. Dreamwork bidrog med ett lyhört och engagerat rekryteringsarbete. Några månader efter anställningsstart följde Dreamwork upp anställningen med samtal angående utfallet på nyanställningen och det vittnar om omsorg för både arbetsgivare och arbetstagare. Vi är tillfreds med processen som ledde fram till den lyckade anställningen.”

Andréas Olsson, Business Development Director MECTEC

 

Fakta MECTEC

MECTEC är ett internationellt företag som säljer, utvecklar och tillverkar industriella märksystem för automatisk utskrift och applicering av etiketter. Genom sina cirka 70 medarbetare, med hög kompetens och ett stort engagemang, skapar företaget lösningar utifrån sina kunders behov. MECTEC bildades i samband med inline-märkningens tillväxt i mitten på 80-talet och det blev snabbt en succé. MECTEC är sedan dess marknadsledande inom industriell märkning och etikettering. Mycket av deras styrka ligger i en kraftfull utvecklingsavdelning som gör det möjligt för att effektivt anpassa och skräddarsy kundanpassade lösningar. I dag går 80% av MECTECs försäljning på export till större delar av världen. För att tillgodose sina kunders behov av service på nära håll har de ett 30-tal distributörer världen över. MECTEC ägs sedan år 2006 av Domino Printing Sciences Plc och den 15:e augusti 2016 kungjordes att MECTEC byter namn till Domino Print and Apply AB.

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.