Bemanning

Som vanligt börjar allt med en noggrann genomlysning av kandidatmarknaden – företag, organisationer samt professionella och sociala nätverk där de heta kandidaterna inom marknad och försäljning är verksamma. Eftersom våra rekryterare ofta besöker dessa forum eller communities hittar vi oftast talangerna och tar kontakt med dem som bäst matchar fastställd kravprofil. Sedan tar vi fram och presenterar den kandidat som är optimal för just ditt företag. Den som både har rätt erfarenhet och personlighet.  Utmana oss gärna!

juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.