Management rekrytering

Kontakta Dreamwork och låt oss berätta mer om hur vi arbetar med management rekrytering. Vi är övertygade om att vi kan hitta framtidens ledare.

Dreamwork är ett nytänkande rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder management rekrytering som ger tillgång till kompetenta ledare över hela landet. Det finns några enkla anledningar till varför Dreamworks management rekrytering är den bästa på marknaden.

All management rekrytering sker i nära samarbete med kunden och för varje tjänst görs en detaljerad kravprofil. Genom att vara noggrann i förarbetet ökar chansen att hitta ledarprofiler med perfekta förutsättningar att tackla framtidens utmaningar och mål.

Därefter använder Dreamwork en blandning av olika metoder för att ta fram ett lämpligt antal kandidater som stämmer in mot kravprofilen. Vanligen genom en kombination av interna sökningar i vårt egna nätverk av ledare, traditionella externa sökningar och genom headhunters för att lokalisera personer med passande egenskaper, som idag arbetar på andra företag. När antalet kandidater reducerats till en hanterbar skara följer djupintervjuer i flera steg, personlighetstester och noggrann bakgrundsresearch. Parallellt genom hela processen förs en nära dialog med kunden, där vi tillsammans resonerar oss fram till en eller flera personer med perfekta kompetenser.

Kontakta Dreamwork och låt oss berätta mer om hur vi arbetar med management rekrytering, och om hur vi är övertygade om att vi kan hitta framtidens ledare till Er verksamhet.

Management rekrytering och efterföljande incoachning

Efter en management rekrytering är det väldigt viktigt att den dagliga verksamheten återgår till det normala utan att tappa alltför mycket tempo. Med incoachning från Dreamwork blir övergången så smidig som möjlig. Ett stödarbete som uppskattas av både uppdragsgivaren och den rekryterade personen.

Dreamwork – Morgondagens management rekrytering redan idag!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.