Lisberg Executive Search

- en del av Dreamwork

Executive Search med erfarenhet, kompetens och expertis

Lisberg har erbjudit Executive Search i mer än 35 år. Under vår långa historia har vi förfinat våra arbetssätt, verktyg och filosofier. Det är tack vare erfarenheten som vi alltid hittar rätt kandidater idag.

Oavsett om våra uppdrag är nationella eller internationella så arbetar vi i team om fyra specialister. Det ger oss fler perspektiv, mer spetskompetens och större resurser. Styrkan i vårt arbetssätt ger oss självsäkerheten att garantera framgång.

För vi vet att det vi gör fungerar. Våra kunder kommer tillbaka år efter år, och vi har långa löpande samarbeten som trusted advisors. När det kommer till kundrelationer och tjänster finns det inget högre betyg.

Sedan 2019 är Lisberg Executive Search en del av Dreamwork.

 

Eva Nielsen är en av våra specialister inom exeutive search. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Executive Search och chefsrekrytering?

Vi ringer upp dig inom 10 minuter för att prata med dig om hur Lisberg och Dreamwork kan hjälpa dig med dina behov om Executive Search och chefsrekrytering.

*” anger obligatoriska fält

Namn

Dreamwork förvärvar Lisberg

Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Förvärvet är det andra på kort tid, då Dreamwork tidigare under sommaren förvärvade Swesale. Gemensamt kan koncernen nu erbjuda ett ännu bredare nätverk av engagerade specialister – över hela Sverige.

Mats Kullenberg

– Vi är oerhört stolta över att fått möjligheten att förvärva Lisberg, vars verksamhet kommer fortsätta som ett eget fristående bolag. Med Lisberg köper vi framförallt ett kompletterande utbud till våra befintliga kunder likväl som yppersta kompetens med en kundnöjdhet på 9.6 av 10, som torde vara högst i branschen.

Mats Kullenberg, VD Dreamwork

 

Mats Kullenberg

Vid en försäljning var det viktigt för oss att säkerställa Lisbergs fortsatta utveckling, och den möjligheten fann vi i Dreamwork. Det kommer att bli otroligt spännande att få vara med i nästa fas där vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett bredare tjänsteutbud.

Anita Otterheim Hjalmarsson, tidigare huvudägare

 

Kort om Liserg
Lisberg bidrar till våra kunders framgång genom att hitta och utveckla rätt ledare. Våra konsulter har en bred erfarenhet från ledande befattningar inom näringsliv och offentlig sektor med fokus på ledarskap, organisation och affärsnytta.

Från våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm arbetar vi med såväl nationella som internationella uppdrag. Förutom ett antal Management Assessment-projekt genomför vi ett hundratal Executive Search uppdrag per år.

Kort om Dreamwork

Dreamwork grundades 2006 och är certifierat i enlighet med ISO 9001.Vi är auktoriserat Bemannings- Rekryterings och Omställningsföretag.

Vi är specialister inom Finance, IT/Tech, Engineering samt Marknad och försäljning och har levererat personallösningar på över 130 orter i landet, från Ystad till Kiruna.

 

ISO 9001Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag