Dreamwork förvärvar Lisberg

Hämta och läs hela pressmeddelandet

Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Förvärvet är det andra på kort tid, då Dreamwork tidigare under sommaren förvärvade Swesale. Gemensamt kan koncernen nu erbjuda ett ännu bredare nätverk av engagerade specialister – över hela Sverige.

Mats Kullenberg

– Vi är oerhört stolta över att fått möjligheten att förvärva Lisberg, vars verksamhet kommer fortsätta som ett eget fristående bolag. Med Lisberg köper vi framförallt ett kompletterande utbud till våra befintliga kunder likväl som yppersta kompetens med en kundnöjdhet på 9.6 av 10, som torde vara högst i branschen.

Mats Kullenberg, VD Dreamwork

 

Mats Kullenberg

Vid en försäljning var det viktigt för oss att säkerställa Lisbergs fortsatta utveckling, och den möjligheten fann vi i Dreamwork. Det kommer att bli otroligt spännande att få vara med i nästa fas där vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett bredare tjänsteutbud.

Anita Otterheim Hjalmarsson, tidigare huvudägare

 

Kort om Liserg
Lisberg bidrar till våra kunders framgång genom att hitta och utveckla rätt ledare. Våra konsulter har en bred erfarenhet från ledande befattningar inom näringsliv och offentlig sektor med fokus på ledarskap, organisation och affärsnytta.

Från våra kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm arbetar vi med såväl nationella som internationella uppdrag. Förutom ett antal Management Assessment-projekt genomför vi ett hundratal Executive Search uppdrag per år.

www.lisberg.se

Kort om Dreamwork

Dreamwork grundades 2006 och är certifierat i enlighet med ISO 9001.Vi är auktoriserat Bemannings- Rekryterings och Omställningsföretag.

Vi är specialister inom Finance, IT/Tech, Engineering samt Marknad och försäljning och har levererat personallösningar på över 130 orter i landet, från Ystad till Kiruna.

www.dreamwork.se

 

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.