Lisberg flyttar till nya lokaler

Det innebär att vi letar efter en ny hyresgäst till vår fantastiska lokal på Börshuset som med sin privata takterrass på 150 kvm och närheten till Malmö C bjuder på en riktig toppenadress.

Lokalen har enskilda arbetsrum samt gemensamma ytor för projektarbeten.  Det finns även tre mötesrum från 6 – 12 personer.  Önskar man ytterligare mötesrum så finns det att hyra i fastigheten.

Ring Conny Modigh redan idag på telefon 076 – 197 14 10 för att diskutera en riktigt bra lösning på ditt kontorsbehov. Du kan också fylla i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Mer information om lokalen hittar du här

 

Bilder

 

Om fastigheten

Börshuset har ett unikt läge vid Kanalen och intill Malmö C.

Här kan man hyra kontor från ett rum upp till större kontorslokaler. Några lokaler har även förmånen att det ingår egen terrass eller balkong.

Entréplanet består av en vacker ljusgård samt finns det ett antal olika konferens och mötesrum.

Många företag väljer Börshuset för sin bolagsstämma eller för sitt seminarium. Vilket bidrar till ett levande bottenplan med många minglande människor.

Butikslokaler har entré från gatustråket mot Malmö C. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Läs mer om Börshuset 1

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Stort utbud av lunchrestauranger finn i Malmö C och i anslutning till fastigheten. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns tillgänglig.

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.