Enklare adress till din profil

Dags för del 2 – Nu ska vi göra det enklare att hitta och dela med dig av ditt konto. Genom att ändra din URL, webbadress, skapar du bättre förutsättningar för att bli hittad vid sökningar och framförallt blir det enklare att ge adressen till andra, varför inte på ett visitkort eller i din mailsignatur? Samtidigt ser det mer professionellt ut med ditt namn i adressen.

Har du ett vanligt namn kan det kräva lite kreativitet att hitta en unik personlig webbadress, men tänk på att välja en adress som du inte behöver byta i framtiden.

Tipsa en vän

Har du en vän som du tycker behöver utnyttja kraften av LinkedIn ännu bättre? Tipsa om vårt 13-stegs program

Skicka e-post
Dela på LinkedIn

Redan klar? Vill du utmana dig själv och prova på nästa uppgift redan idag? Klicka här!
november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.