Ladda upp logotype

Här kan du ladda upp er företagslogotype till oss på Dreamwork. Filen ska vara i så kallat vektorformat och slutar vanligtvis på .ai, .eps eller .tiff (alternativt .tif). Din marknads- eller IT-avdelning kan förmodligen hjälpa dig att hitta rätt filformat.

Har du problem med uppladdningen kontakta Anders Larsson på anders.larsson@dreamwork.se

  • Godkända filtyper: ai, tiff, tif, eps, Max filstorlek: 128 MB.
    Ladda upp en logotype i vektorformat (.ai, .eps, .tiff)

 

 

För dig som vill veta mer

Digitala bilder finns huvudsakligen i två format, pixel- eller vektorbaserade. En vektorbaserad bild är uppbyggd av matematiska linjer, vilket gör att de är skalbara och kan förminskas och förstoras med bibehållen kvalitet. Filstorleken kan vara väldigt liten men det är ändå möjligt att skapa tryck för att täcka en hel husvägg. De vanligaste filformaten för vektorbilder är .ai eller .eps men även .tiff förekommer.

Pixelbaserade bilder består istället av många små punkter, pixlar, som tillsammans ritar upp bilden. Det innebär att man inte kan ändra storlek på bilderna utan att kvaliteten märkbart påverkas. Vanliga filformat är .jpg, .png, .gif.

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.