Ladda upp logotype

Här kan du ladda upp er företagslogotype till oss på Dreamwork. Filen ska vara i så kallat vektorformat och slutar vanligtvis på .ai, .eps eller .tiff (alternativt .tif). Din marknads- eller IT-avdelning kan förmodligen hjälpa dig att hitta rätt filformat.

Har du problem med uppladdningen kontakta Anders Larsson på anders.larsson@dreamwork.se

  • Accepterade filtyper: ai, tiff, tif, eps.
    Ladda upp en logotype i vektorformat (.ai, .eps, .tiff)

 

 

För dig som vill veta mer

Digitala bilder finns huvudsakligen i två format, pixel- eller vektorbaserade. En vektorbaserad bild är uppbyggd av matematiska linjer, vilket gör att de är skalbara och kan förminskas och förstoras med bibehållen kvalitet. Filstorleken kan vara väldigt liten men det är ändå möjligt att skapa tryck för att täcka en hel husvägg. De vanligaste filformaten för vektorbilder är .ai eller .eps men även .tiff förekommer.

Pixelbaserade bilder består istället av många små punkter, pixlar, som tillsammans ritar upp bilden. Det innebär att man inte kan ändra storlek på bilderna utan att kvaliteten märkbart påverkas. Vanliga filformat är .jpg, .png, .gif.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Ladda upp logotype
mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss