Interimschef

Vi hittar rätt Interimschef åt dig

Ibland kan företag behöva tillfällig spetskompetens. Dreamwork kan hjälpa dig hitta rätt person, oavsett vilken situation ni befinner er i.

En interimschef är en person som tillfälligt kliver in ett företag för att fylla ett ökat kompetensbehov under en tidsbegränsad period. Det finns många olika anledningar till varför ett sådant behov kan uppstå. Det kan bland annat uppstå under en omorganisation, när en rekrytering drar ut på tiden eller inför ett nyckelbeslut som på grund av sin komplexitet inte kan bedömas av den befintliga ledningen.

Anlita en interimschef från Dreamwork för att få en skräddarsydd lösning av en tillfällig ledare, som verkar inom organisationen tills behovet inte längre finns där. När beslutet är taget eller problemet blivit avhjälpt, lämnar en interimschef tillbaka ansvaret till den tidigare ledningen, eller till den tillsatta efterträdaren. Att anlita en interimschef har vuxit i popularitet eftersom det är det mest flexibla och kostnadseffektiva sättet att ta hand om situationer av tillfällig karaktär.

Dreamwork – Kompetenta och flexibla interimschefer

Dreamwork hittar en skräddarsydd interimschef till varje tänkbar situation. Med lång erfarenhet av interim management har vi tillgång till ett stort nätverk av högpresterande ledarkaraktärer. Personer med lång branscherfarenhet som frodas av att arbeta i intensiva projekt under en kortare period.

Med en platt organisation har Dreamwork en av marknadens kortaste reaktionstider. Inom loppet av några dagar ser vi till att en kompetent interimschef finns på plats för att sätta sig in i den uppkomna situationen. Som oberoende aktör kan en interimschef från Dreamwork bedöma saker på rätt grunder. Med ett klarsynt synsätt kan personen ta konkreta beslut utan att vara fastlåst i gamla värderingar.

Dreamwork ställer högra krav på alla sina interimschefer. Vid sidan av erfarenhet och sakkunskap anlitas enbart effektiva personer som håller en hög professionell standard, och som har en aktuell erfarenhet av framgångsrikt interimsarbete.

Kontakta Dreamwork för en djupare diskussion om hur en interimschef kan vara en optimal lösning.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom . Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Tror du att en Interimchef kan hjälpa din verksamhet?

Fyll i formuläret nedan för att få veta med om hur en interimschef skulle kunna bidra till din verksamhet och hur rekryteringen går till.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag