Interim Redovisningschef

Dreamwork är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet av att hyra ut kvalificerade redovisningschefer - Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Hitta en interim redovisningschef till er verksamhet

Vid behov av en interim redovisningschef, eller någon annan befattning inom kategorin redovisning, är det många företag som vänder sig till oss på Dreamwork.

Vi har lång erfarenhet av interimslösningar och stor vana av att leverera efterfrågad kompetens med kort varsel. Att vi dessutom har en unik kompetensbas gör oss inte mindre eftertraktade. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om vad en interim redovisningskonsult kan göra för er verksamhet!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Interim Redovisningschef

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss