Interim Redovisningschef

Dreamwork är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet av att hyra ut kvalificerade redovisningschefer - Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Hitta en interim redovisningschef till er verksamhet

Vid behov av en interim redovisningschef, eller någon annan befattning inom kategorin redovisning, är det många företag som vänder sig till oss på Dreamwork.

Vi har lång erfarenhet av interimslösningar och stor vana av att leverera efterfrågad kompetens med kort varsel. Att vi dessutom har en unik kompetensbas gör oss inte mindre eftertraktade. Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om vad en interim redovisningskonsult kan göra för er verksamhet!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.