Interim Management

Interim Management – En effektiv lösning

Att hyra in en Interim Manager är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att få in specifik ledarskapskompetens till ditt företag för att hantera förändringar, genomföra projekt och – eller fylla en eventuell lucka som uppstått i ledningen.

Interim Management i Sverige ger ditt företag en ökad grad av flexibilitet, kunskap och kapacitet för att genomföra förändringar och lösa svåra utmaningar. Modellen är allmänt lämpad och passar i nästan alla branscher och företag, oberoende av storlek eller lokalisering.

Dreamwork levererar kundanpassade Interim Management lösningar som ger dig som kund mervärde från dag ett.

Interim Management med höga krav på erfarenhet & effektivitet

När du anlitar oss får du tillgång till ett enormt nätverk av kvalificerade ledare som ger dig möjligheten att hitta rätt managementperson. Vårt nätverk består av personer med lång branscherfarenhet och med erfarenhet av just interim management och dessa personer har förmågan att snabbt sätta sig in i just er verksamhet.

Dreamwork ställer högra krav på alla personer som är inblandade i interim management. Förutom erfarenhet och sakkunskap anlitar vi bara personer som är effektiva, som håller en hög professionell standard och som har en historia av framgångsrikt interimsarbete.

Fördelarna med Interim Management

Oavsett vad orsaken är till att du anlitar en Interim Manager så är fördelarna följande:

  • Snabbhet – de kan vara på plats inom några dagar, med ett minimum av rekryterings- eller uppsägningsformaliteter.
  • Erfarenhet – kan omedelbart sätta sig in i arbetet och blir snabbt produktiva och effektiva. Interim managers är ofta överkvalificerade för det jobb de utför.
  • Resultat – de är bara så bra som deras tidigare uppdrag – meritlista och prestation är det som räknas. De är vana att bli utvärderade baserat på resultat och de vet hur man levererar.
  • Överföring av kunskap – de överför en stor mängd av sin skicklighet, sina kontakter och erfarenheter till teamet. Kunskap som finns kvar långt efter de har lämnat organisationen.
  • Objektivitet – samtidigt som de har en god känsla för företagets värderingar och värdegrunder, begränsas de inte av intern företagspolitik
  • Fokuserade – deras prestationer mäts mot de viktiga uppgifter som de blir de blivit tilldelade.
  • Leverans – de kan fungera som rådgivare åt styrelsen – samtidigt som de tar operativt ansvar och levererar.

 

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom interim management. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du diskutera en interim manager-lösning med oss?

Fyll i kontaktuppgifterna nedan eller ring oss direkt på 020 - 46 80 00.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag