Interim Management (IM)

Ett snabbt & kostnadseffektivt sätt att få in specifik ledarskapskompetens till ditt företag. Läs mer här om alla fördelar!

Interim Management Sverige – En effektiv lösning

Att hyra in en Interim Manager är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att få in specifik ledarskapskompetens till ditt företag för att hantera förändringar, genomföra projekt och – eller fylla en eventuell lucka som uppstått i ledningen.

Interim Management i Sverige ger ditt företag en ökad grad av flexibilitet, kunskap och kapacitet för att genomföra förändringar och lösa svåra utmaningar. Modellen är allmänt lämpad och passar i nästan alla branscher och företag, oberoende av storlek eller lokalisering.

Dreamwork levererar kundanpassade Interim Management lösningar som ger dig som kund mervärde från dag ett.

Interim Management med höga krav på erfarenhet & effektivitet

När du anlitar oss får du tillgång till ett enormt nätverk av kvalificerade ledare som ger dig möjligheten att hitta rätt managementperson. Vårt nätverk består av personer med lång branscherfarenhet och med erfarenhet av just interim management och dessa personer har förmågan att snabbt sätta sig in i just er verksamhet.

Dreamwork ställer högra krav på alla personer som är inblandade i interim management. Förutom erfarenhet och sakkunskap anlitar vi bara personer som är effektiva, som håller en hög professionell standard och som har en historia av framgångsrikt interimsarbete.

Fördelarna med Interim Management

Oavsett vad orsaken är till att du anlitar en Interim Manager så är fördelarna följande:

  • Snabbhet – de kan vara på plats inom några dagar, med ett minimum av rekryterings- eller uppsägningsformaliteter.
  • Erfarenhet – kan omedelbart sätta sig in i arbetet och blir snabbt produktiva och effektiva. Interim managers är ofta överkvalificerade för det jobb de utför.
  • Resultat – de är bara så bra som deras tidigare uppdrag – meritlista och prestation är det som räknas. De är vana att bli utvärderade baserat på resultat och de vet hur man levererar.
  • Överföring av kunskap – de överför en stor mängd av sin skicklighet, sina kontakter och erfarenheter till teamet. Kunskap som finns kvar långt efter de har lämnat organisationen.
  • Objektivitet – samtidigt som de har en god känsla för företagets värderingar och värdegrunder, begränsas de inte av intern företagspolitik
  • Fokuserade – deras prestationer mäts mot de viktiga uppgifter som de blir de blivit tilldelade.
  • Leverans – de kan fungera som rådgivare åt styrelsen – samtidigt som de tar operativt ansvar och levererar.

Varför Dreamwork

Dreamwork är idag ett etablerat namn i branschen, mycket på grund av vår förmåga att anpassa oss efter kundernas behov.

Vi som arbetar med Interim Management är seniora och har egen erfarenhet av ledarskap på många nivåer och olika branscher.

Att kunna erbjuda rätt Interim Manager för Rätt uppdrag är en fråga om att kunna matcha era behov och krav med rätt Interim Manager med rätta erfarenheterna och kompetensprofil.

Dreamworks erfarenhet och vår ISO certifiering borgar för att vi på ett snabbt och strukturerat sätt kan matcha just dina behov. Genom vår erfarenhet kan du ha en konstruktiv dialog med oss avseende specifik kravprofil och behov.

Låt oss hjälpa er och upptäck fördelarna med en interimslösning. Välkommen till Dreamwork!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.