Interim Inköpschef

Kompetenta och flexibla interim inköpschefer

Om ditt företag behöver spetskompetens eller uppbackning kan en interim inköpschef vara en bra lösning. Dreamwork hjälper dig att hitta rätt rekryteringslösning och rätt kandidat för ditt företag.

Dreamwork hittar en skräddarsydd interim inköpschef till varje tänkbar situation. Med lång erfarenhet av interim management har vi tillgång till ett stort nätverk av högpresterande ledarkaraktärer. Personer med lång branscherfarenhet som frodas av att arbeta i intensiva projekt under en kortare period.

Med en platt organisation har Dreamwork en av marknadens kortaste reaktionstider. Inom loppet av några dagar ser vi till att en kompetent interimschef finns på plats för att sätta sig in i den uppkomna situationen. Som oberoende aktör kan en interim inköpschef från Dreamwork bedöma saker på rätt grunder.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom interim management. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vad kan en interim inköpschef göra för ditt företag?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra specialister dig och berättar mer om hur det går till när man tillsätter en interim inköpschef.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag