Interim CFO

När ni kontaktar Dreamwork ser vi till att en interim CFO finns på plats inom några dagar. En erfaren person som har aktuell erfarenhet av interimsarbete.

Interim CFO från Dreamwork – En tillfällig ekonomichef

En interim CFO är en tillfällig ekonomichef som kliver in i ett företag under en kortare period. Behovet av en interim CFO kan uppstå i samband med en omstrukturering eller när en rekrytering av en ekonomichef dragit ut på tiden och företagets ekonomiska styrning blivit lidande.

Rekrytera en Interim CFO från Dreamwork när Ni behöver en tillfällig ekonomichef som stannar fram tills att behovet inte längre finns där. Då lämnas ansvaret tillbaka till en efterträdare eller till den gamla organisationen.

Eftersom det är både kostnadseffektivt och flexibelt ligger det i tiden att anlita en interim CFO när en plötslig situation uppstår.

Dreamwork hjälper er med Rekrytering av CFO

Med lång erfarenhet av interim management har Dreamwork ett stort nätverk av framgångsrika ekonomichefer. Personer med branschvana som frodas av att arbeta i projektform.

När Ni kontaktar Dreamwork ser vi till att en interim CFO finns på plats inom några dagar. En erfaren person som har aktuell erfarenhet av framgångsrikt interimsarbete.

Kontakta Dreamwork för en djupare diskussion om hur en interim CFO kan vara en optimal lösning på tillfälliga problem med ekonomisk styrning. Välkommen till Dreamwork – Interim CFO för alla situationer!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Interim CFO

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss