Interim CFO

När ni kontaktar Dreamwork ser vi till att en interim CFO finns på plats inom några dagar. En erfaren person som har aktuell erfarenhet av interimsarbete.

Interim CFO från Dreamwork – En tillfällig ekonomichef

En interim CFO är en tillfällig ekonomichef som kliver in i ett företag under en kortare period. Behovet av en interim CFO kan uppstå i samband med en omstrukturering eller när en rekrytering av en ekonomichef dragit ut på tiden och företagets ekonomiska styrning blivit lidande.

Rekrytera en Interim CFO från Dreamwork när Ni behöver en tillfällig ekonomichef som stannar fram tills att behovet inte längre finns där. Då lämnas ansvaret tillbaka till en efterträdare eller till den gamla organisationen.

Eftersom det är både kostnadseffektivt och flexibelt ligger det i tiden att anlita en interim CFO när en plötslig situation uppstår.

Dreamwork hjälper er med Rekrytering av CFO

Med lång erfarenhet av interim management har Dreamwork ett stort nätverk av framgångsrika ekonomichefer. Personer med branschvana som frodas av att arbeta i projektform.

När Ni kontaktar Dreamwork ser vi till att en interim CFO finns på plats inom några dagar. En erfaren person som har aktuell erfarenhet av framgångsrikt interimsarbete.

Kontakta Dreamwork för en djupare diskussion om hur en interim CFO kan vara en optimal lösning på tillfälliga problem med ekonomisk styrning. Välkommen till Dreamwork – Interim CFO för alla situationer!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.