Interim CFO

Interim CFO från Dreamwork – En tillfällig ekonomichef

En interim CFO är en tillfällig ekonomichef som kliver in i ett företag under en kortare period. Behovet av en interim CFO kan uppstå i samband med en omstrukturering eller när en rekrytering av en ekonomichef dragit ut på tiden och företagets ekonomiska styrning blivit lidande.

Rekrytera en Interim CFO från Dreamwork när Ni behöver en tillfällig ekonomichef som stannar fram tills att behovet inte längre finns där. Då lämnas ansvaret tillbaka till en efterträdare eller till den gamla organisationen.

Eftersom det är både kostnadseffektivt och flexibelt ligger det i tiden att anlita en interim CFO när en plötslig situation uppstår.

Dreamwork hjälper er med Rekrytering av CFO

Med lång erfarenhet av interim management har Dreamwork ett stort nätverk av framgångsrika ekonomichefer. Personer med branschvana som frodas av att arbeta i projektform.

När Ni kontaktar Dreamwork ser vi till att en interim CFO finns på plats inom några dagar. En erfaren person som har aktuell erfarenhet av framgångsrikt interimsarbete.

Kontakta Dreamwork för en djupare diskussion om hur en interim CFO kan vara en optimal lösning på tillfälliga problem med ekonomisk styrning. Välkommen till Dreamwork – Interim CFO för alla situationer!

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom interimstjänster. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

CFO som startar inom kort? Prata med oss!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag