Headhuntingföretag

Dreamwork är ett av branschens ledande headhuntingföretag. Med det menas att vi, parallellt med traditionell rekrytering, aktivt söker efter personer.

Dreamwork är ett av branschens ledande headhuntingföretag. Med det menas att vi, parallellt med traditionell rekrytering, aktivt söker efter personer som inte självmant skulle söka ett utannonserat arbete.

Vid rekrytering av framförallt kvalificerade tjänster händer det ibland att ingen av de sökande har rätt profil eller bakgrund. En riktigt komplex tjänst kan innebära att bara ett fåtal personer i hela landet är kvalificerade för den. I ett sådant läge kan ett headhuntingföretag göra hela skillnaden.

Med ett stort nätverk som utgångspunkt rör sig en headhunter, med stor diskretion, utanför radarn. Scoutar marknaden för att hitta personer som redan idag har en liknande tjänst, hos ett annat företag. För att kunna göra ett bra arbete åt ett headhuntingföretag krävs speciella egenskaper.

  • Ett stort och pålitligt nätverk för att kunna söka rätt på kvalificerade personer som har relevanta kunskaper.
  • Relevant branscherfarenhet för att kunna bedöma en persons faktiska kunskaper, utifrån de utmaningar och svårigheter som tjänsten innebär.
  • Stor fingertoppskänsla för att veta vad som triggar en person att byta arbetsgivare i form av framtida karriärsmöjligheter, ekonomisk ersättning eller annat.

Sveriges bästa headhuntingföretag

Hos Dreamwork finns headhunters som har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för komplexa tjänster.

Alla headhunters i Stockholm som arbetar åt Dreamwork har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för kvalificerade tjänster. Nätverkande personer som på ett diskret sätt ser till att finnas i de sammanhang där lämpliga kandidater cirkulerar.

Kontakta Dreamwork för en närmare förklaring om hur vi arbetar som headhuntingföretag, och om hur våra headhunters kan leta rätt på de mest svårfunna av kompetenser.

Välkommen till Dreamwork – Ett headhuntingföretag i tiden!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.