Headhunter Stockholm

När du är i behov av en headhunter i Stockholm är det till oss du ska vända dig. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig! Välkommen!

Dreamwork arbetar med headhunting i Stockholm. Det innebär att vi, vid sidan av traditionell rekrytering, aktivt hittar kompetenta personer som själva inte skulle söka ett utannonserat arbete.

Vid rekrytering av framförallt kvalificerade tjänster kan det ibland hända att ingen av de sökande passar för tjänsten. Kanske gäller det rekrytering av en tjänst som bara en handfull personer i landet är kvalificerad för. Det är då en headhunter i Stockholm kommer in i bilden.

Headhunters i Stockholm arbetar oftast i det tysta och använder sitt stora nätverk till att finna den exakta kompetensen som kunden eftersöker. Vilket nästan alltid innebär ett aktivt letande bland personer som redan idag arbetar med liknande saker, hos ett annat företag.

En duktig headhunter i Stockholm måste ha en speciell uppsättning egenskaper. Bland annat:

  • Branscherfarenhet för att förstå utmaningarna med tjänsten och kunna bedöma kandidaternas faktiska kompetenser.
  • Ett stort personligt nätverk för att identifiera lämpliga kandidater till en rekrytering av en kvalificerad tjänst.
  • Fingertoppskänsla för att kunna identifiera vad som krävs i form av karriärsmöjligheter och ekonomisk ersättning, för att den headhuntade personen ska lockas till att byta företag.

Dreamwork – Stockholms bästa headhunting

Alla headhunters i Stockholm som arbetar åt Dreamwork har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för kvalificerade tjänster. Det rör sig om personer med ett extremt stort nätverk som, med stor diskretion, cirkulerar i de kretsar där lämpliga kandidater befinner sig.

Kontakta Dreamwork och låt oss berätta mer om våra headhunters i Stockholm och hur vi kan hitta kandidater ni inte trodde fanns!

Välkommen till Dreamwork!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.