Headhunter

Headhunter i Stockholm

När du söker kandidater till en kvalificerad tjänst är det inte alltid de du hoppats på som skickar in en ansökan. Våra headhunters hjälpa dig att komma i kontakt med just rätt person för tjänsten.

När ett företag annonserar kvalific erade tjänster kan det ibland hända att ingen av de sökande passar för tjänsten. Kanske gäller det rekrytering av en tjänst som bara en handfull personer i landet är kvalificerad för. Det är då en av Dreamworks headhunters i Stockholm kommer in i bilden.

Utöver traditionell rekrytering arbetar vi aktivt med att hittar kompetenta personer som själva inte skulle söka ett utannonserat arbete. Vi sätter upp kriterier gemensamt med kunden som blir styrande för hela processen. Sedan behöver söker vi upp den bästa tänkbara kandidaten för jobbet.

Dreamwork har arbetat med headhunting i Stockholm och de andra största svenska städerna i många år. Våra headhunters arbetar oftast i det tysta och använder sitt stora nätverk till att finna den exakta kompetensen som kunden eftersöker. Det innebär nästan alltid ett aktivt letande bland personer som redan idag arbetar med liknande saker, hos ett annat företag.

Dreamwork – Stockholms bästa headhunting

Vi anser att en Headhunter behöver ha viss spetskompetens. Dreamworks headhunters har därför:

  • Branscherfarenhet för att förstå utmaningarna med tjänsten och kunna bedöma kandidaternas faktiska kompetenser.
  • Ett stort personligt nätverk för att identifiera lämpliga kandidater till en rekrytering av en kvalificerad tjänst.
  • Fingertoppskänsla för att kunna identifiera vad som krävs i form av karriärsmöjligheter och ekonomisk ersättning, för att den headhuntade personen ska lockas till att byta företag.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom headhunting.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Ska du tillsätta en kvalificerad tjänst?

Fyll i formuläret Dreamwork och bli kontaktad av en specialist som kan berätta mer om våra headhunters i Stockholm, och hur vi kan hitta kandidater ni inte trodde fanns!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag