Du ökar dina chanser att hitta rätt när du gör vårt test!

Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt test.

Testet omfattar 30 frågor och ger dig en personlig rapport som kan hjälpa dig att hitta ett passande arbete. Rapporten är inte värderande eller dömande utan inriktar sig på dina naturliga egenskaper som påverkar ditt beteende. När du genomför testet accepterar du nedanstående.

Friskrivningsklausul

Det finns inga garantier, uttryckliga eller underförstådda, när det gäller detta test eller rapporten som genereras. Du tar fullt ansvar för bruket av informationen i rapporten. Författarna, bedömningsföretaget, deras företrädare eller närstående bolag (nedan sammantaget kallat Koncernen) är inte ansvariga för:

  • din användning och tillämpning av rapporten
  • tillräcklighet, noggrannhet, tolkning eller användandet av dess innehåll
  • resultat eller information som kommer från din användning eller tillämpning

Du avstår från alla anspråk eller ångerrätt på grund av fordringar mot Koncernen antingen i din egen rätt eller på grund av fordringar mot Koncernen av tredje part. Du skall hålla Koncernen skadelöst mot alla anspråk, skulder eller krav från tredje part. Du, och ingen annan, har fullt ansvar för tolkningen, tillämpningen och resultatet av ditt användande av information som finns i rapporten.

 

mars 31

I enlighet med Bemanningsföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

oktober 19

Tidningen Realtid.se skriver i deras helgtips om hur man optimerar sin närvaro på LinkedIn och syns bättre. Tipsen kommer från Mats Kullenberg hos oss på Dreamwork. Hur har du optimerat

Läs vidare »

juli 5

Metrojobb skriver att närmare 40 procent av alla företag rekryterar personal via sociala medier idag. För att kunna hitta drömjobbet på internet behöver du vara synlig för arbetsgivaren. Vår Vice VD

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss