Du ökar dina chanser att hitta rätt när du gör vårt test!

Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt test.

Testet omfattar 30 frågor och ger dig en personlig rapport som kan hjälpa dig att hitta ett passande arbete. Rapporten är inte värderande eller dömande utan inriktar sig på dina naturliga egenskaper som påverkar ditt beteende. När du genomför testet accepterar du nedanstående.

Friskrivningsklausul

Det finns inga garantier, uttryckliga eller underförstådda, när det gäller detta test eller rapporten som genereras. Du tar fullt ansvar för bruket av informationen i rapporten. Författarna, bedömningsföretaget, deras företrädare eller närstående bolag (nedan sammantaget kallat Koncernen) är inte ansvariga för:

  • din användning och tillämpning av rapporten
  • tillräcklighet, noggrannhet, tolkning eller användandet av dess innehåll
  • resultat eller information som kommer från din användning eller tillämpning

Du avstår från alla anspråk eller ångerrätt på grund av fordringar mot Koncernen antingen i din egen rätt eller på grund av fordringar mot Koncernen av tredje part. Du skall hålla Koncernen skadelöst mot alla anspråk, skulder eller krav från tredje part. Du, och ingen annan, har fullt ansvar för tolkningen, tillämpningen och resultatet av ditt användande av information som finns i rapporten.

 

IMG_0601 (003)
juni 2

I år spelas Dreamwork Open 2017 på PGA Sweden National i Bara, Malmö. Ett event med häftiga utmaningar och nya möten. I år spelar vi på Linkes Course, en klassisk

Läs vidare »

Bild Jonsters Charity Masters 2017
maj 19

Idag är det åttonde året i rad som stiftelsen Jonsters Charity arrangerar den prestigefyllda och omåttligt populära välgörenhetsgolfen. En golftävling som spelas på Vasatorps golfklubb. Vi på Dreamwork ställer i

Läs vidare »

Press Dreamwork
maj 18

Anna Lundegårdh skriver i Dagens Samhälle om att offentliganställda är sällsynta på Linkedin. Då främst chefer i kommuner och landsting. Hon skriver också att de få som finns där gör

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss