Helsingborgs hamn

Vad våra kunder säger om oss


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dreamwork/dreamwork.se/wp-content/themes/dwbase/template-parts/func/reference.php on line 6

Det vi uppskattat mest i samarbetet med Dreamwork är deras tillgänglighet samt den personliga och snabba service som levereras.

Vi kontaktade Dreamwork när vi behövde tillsätta en ny teknisk chef ganska omgående. Tätt efter vår första kontakt tog Dreamwork’s rekryterare sig tiden att sätta sig ner med oss för att tillsammans ta fram en kravprofil för vad vi sökte. Hela processen från vår första kontakt till en klar slutkandidat gick väldigt snabbt, var smidig och tydlig rakt igenom. Till en början hyrde vi in Dreamwork’s kandidat via tjänsten Interim management, men vi var väldigt nöjda och vi ville se över det hela en vända till för att eventuellt anställa kollegan hos oss direkt. Då fick vi ta del av Dreamworks samarbete med Lisberg och deras tjänster i form av utvärdering av ledare, så kallat assessment, detta uppskattade vi väldigt mycket och slutade i att vi faktiskt anställde kandidaten som Dreamwork levererade från början.

För oss var det också en stor fördel att Dreamwork finns nära oss geografiskt då och har god kännedom om närområdet och vilka vi är. Det vi uppskattat mest i samarbetet med Dreamwork är deras tillgänglighet samt den personliga och snabba service som levererats.

Bart Steijaert - VD, Helsingborgs hamn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag