GDL

Vad våra kunder säger om oss


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dreamwork/dreamwork.se/wp-content/themes/dwbase/template-parts/func/reference.php on line 6

I vårt samarbete har Dreamwork visat prov på hög service, flexibilitet och kvalitet.

Vi har under flera år arbetat tillsammans med Dreamwork för flera olika typer av uppdrag. Dreamworks processer är väldigt tydliga och arbetar med en nära och lagom mängd återkoppling som passar oss. För oss är de främsta styrkorna i samarbetet med Dreamwork dels det faktum att de har ett stort kontaktnät där de har olika rekryterare som täcker olika specialistområden, men även samarbetet de har mellan bolagen inom koncernen. Vi fick ta del av Lisberg i samarbete med Dreamwork när vi skulle anställa en person som behövde ha kvalificerade ledaregenskaper vilket var väldigt effektivt och nyttigt.

Genom åren har vi också stött på en del utmaningar och problem tillsammans, där har Dreamwork alltid mött dessa på ett professionellt sätt och vi har tillsammans haft bra dialoger kring dessa. I sin helhet har samarbetet med Dreamwork innefattat hög service, flexibilitet och kvalitet.

Åsa Solgevik - HR Director, GDL
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag