Ball

Vad våra kunder säger om oss


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/dreamwork/dreamwork.se/wp-content/themes/dwbase/template-parts/func/reference.php on line 6

Dreamworks professionalitet, helhetsöversikt och förståelse för vår organisation är anledningen till att vi vill samarbeta med dem.

Vi har med hjälp av både Dreamstaff och Dreamwork bemannat både på kollektiv och tjänstemanna-sidan. Den största delen bemanning har vi haft i vår produktion under sommarperioder då det är viktigt för oss att det alltid finns personal på plats under hela semesterperioden. Med Dreamstaffs hjälp har vi kunnat vi lägga fullt fokus på det vi är allra bäst på – att driva vår verksamhet framåt på bästa sätt.

Redan ifrån första mötet med Dreamstaff/Dreamworks medarbetare fick vi ett intryck av professionalitet och en förståelse för vår organisation, våra utmaningar och vad vi jobbar med. Det är även det som gjort att vi valt att ta in deras kompetens till att bemanna en del av vår personal. Konsulterna som varit hos oss har också gjort ett bra jobb och vi är i helhet nöjda.

Johan Palm - VD, Ball Beverage Packaging Fosie AB
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag