Restaurangchef till Nöjesparken Sundspärlan i Helsingborg

Placering: Helsingborg

Nöjesparken Sundspärlan AB logotyp

Restaurangchef till Nöjesparken Sundspärlan i Helsingborg

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Till anrika Nöjesparken Sundspärlan i Helsingborg söker vi en Restaurangchef med erfarenhet från restaurangbranschen. Vi söker dig som säger att allt är möjligt och vill göra det lilla extra. Tjänsten är placerad i Helsingborg och rapporterar till VD.

Om verksamheten

Sundspärlan erbjuder helhetslösningar för evenemang, mässor, konferenser och företagsarrangemang upp till 800 personer. Vi arrangerar shower, konserter och underhållning med personlig touch och förstklassig mat och dryck. Miljön står alltid högt på vår agenda och vi har naturen utanför dörren. Vi är din kompletta partner i nöjesvärlden.

Din profil

På Nöjesparken Sundspärlan jobbar de gärna i ett högt tempo och med extremt god service. Det krävs precision från alla håll under ett arrangemang och detta är deras stora styrka på Sundspärlan. De vågar faktiskt sticka ut hakan och påstå att de är riktigt bra på det de gör!
För att forstätta leverera med samma goda resultat tror vi att du har minst 5 års erfarenhet som restaurangchef på någon större evenemangsarena. Du har på så vis även skaffat dig erfarenhet att leda stora personalgrupper och du är van vid att planera och genomföra event från 100-1800 personer. Givetvis har du kunskap om mat och dryck och du har
gärna genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Utöver det har du datavana och goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket.

Mer om tjänsten

Ditt ansvar kommer bland annat innebära:

Planering och ansvar för drift av hela restaurangverksamheten
Personalansvar rekrytering schemaläggning för hovmästare, servis, bar och extrapersonal
Deltaga i driften vid evenemang
Inköp och inventering av dryck och serveringsrelaterade produkter
Kontinuerlig dialog med köksmästare angående menyval till olika event och kunder
Dialog med gäster angående planering av deras bokningar både vad gäller mat o dryck samt bästa möjliga logistik
Arbetstid styrs utifrån verksamheten som till stora delar bedrivs kvällar o helger

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Mahlin Glyré

Mahlin Glyré
Rekryteringsspecialist

070 - 377 45 39

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag