Dags för nya utmaningar?

Vill du utveckla din karriär eller söker du nya utmaningar?

Som konsult hos oss på Dreamwork kan du utveckla din karriär och få erfarenhet från olika uppdragsgivare. Det finns flera anledningar till att konsultrollen är utvecklande, utmanande och fördelaktig. Det kan dels vara när du som junior söker möjlighet att ta dig in på en tidigare outforskad arbetsmarknad, eller för dig som har en specialistkompetens inom ett specifikt område. När du arbetar som konsult på Dreamwork är du antingen anställd av oss eller är du egenföretagare, och blir försedd med uppdrag av oss som passar dig väl.

Vi på Dreamwork är ett auktoriserat bemanningsföretag och har många års erfarenhet av att arbeta med konsulter och bemanning. Vi är dessutom certifierade enligt ISO 9001:2015 och arbetar därmed ständigt med vårt kvalitetsarbete för att kunna ge bästa möjliga förutsättningar till både våra konsulter och kunder. På arbetsplatserna där våra konsulter arbetar gör vi kontinuerligt arbetsmiljökontroller för att säkerställa kvaliteten även där, allt för att du som konsult ska känna dig trygg.

När du arbetar som konsult på Dreamwork blir du tilldelad en konsultchef hos oss, likväl som en närmsta chef på arbetsplatsen, där vi stöttar dig och har löpande kontakt. För oss är det en självklarhet att vi har kollektivavtal, ger trygga anställningsvillkor och en egen konsultchef som du har kontakt med hos oss. Vi står bakom dig under hela din anställning.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag