Vi är er nya upphandlade lokala rekryteringspartner!

Vi på Dreamwork är en av era lokala partner när det gäller rekrytering av chefer och specialister. Därför ville vi bara skaka hand och säga ett varmt Hej!

För oss är vårt arbete personligt och vi vet att det är personerna i en organisation som är viktiga att förstå, därför matchar vi rätt personlighet, med rätt kompetens till rätt tjänst.

Vårt huvudkontor är placerat i Helsingborg på Drottninggatan 1. Sedan 2011 är vi ISO:9001 certifierade och vi är även ett auktoriserat rekryteringsföretag från Kompetensföretagen.

 

Malin Nissen hjälper er gärna med era rekryteringsförfrågningar

E-post: malin.nissen@dreamwork.se
Telefon: 042 – 17 66 13

 

Hälsningar
Malin och vännerna på Dreamwork

 

Välkommen på frukostseminarie om DISC:

Har du bemästrat konsten att kommunicera med alla i ditt team?

Vi bjuder in dig som är chef med personalansvar till en föreläsning och introduktion i färgernas kommunikativa värld! Ta del av kunskap om hur du har möjlighet att ta fram det bästa ur ditt team och hur ökad förståelse kan hjälpa dig att lyckas bättre med dina rekryteringar.

Alla människor lyssnar och kommunicerar på olika sätt och vi vill ge dig möjlighet att få reda på de olikheter och likheter som finns för att kunna skapa bättre samarbete mellan dig och ditt team. I en grupp är det bra att vara olika, förutsatt att gruppen är medveten om varandras olikheter i sin kommunikation. Genom att bli medveten om att vi kommunicerar olika kan vi förstå varandra bättre och kommunikationen blir både effektivare och smidigare.

Vi bjuder dig på ett inspirerande och god frukostföreläsning den 8:e februari på Dunkers Kulturhus klockan 8.00 – 9.30 och utlovar färgstarka aha-upplevelser och goa skratt.

Läs mer på https://dreamwork.events/disc-familjen-helsingborg/

 

Dreamwork är en av fyra upphandlade företag som levererar rekryteringstjänster inom området chefer och specialister. Vid avrop sker förnyad konkurrensutsättning i enlighet med era interna instruktioner.
november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.