Vi är er nya upphandlade lokala rekryteringspartner!

Vi på Dreamwork är en av era lokala partner när det gäller rekrytering av chefer och specialister. Därför ville vi bara skaka hand och säga ett varmt Hej!

Vi vill även passa på att säga save the date den 8:e februari, då vi bjuder in till ett spännande seminarie kring DISC. Håll utkik efter inbjudan och mer information inom kort.

För oss är vårt arbete personligt och vi vet att det är personerna i en organisation som är viktiga att förstå, därför matchar vi rätt personlighet, med rätt kompetens till rätt tjänst.

Vårt huvudkontor är placerat i Helsingborg på Drottninggatan 1. Sedan 2011 är vi ISO:9001 certifierade och vi är även ett auktoriserat rekryteringsföretag från Kompetensföretagen.

 

Malin Nissen hjälper er gärna med era rekryteringsförfrågningar

E-post: malin.nissen@dreamwork.se
Telefon: 042 – 17 66 13

 

Hälsningar
Malin och vännerna på Dreamwork

Dreamwork är en av fyra upphandlade företag som levererar rekryteringstjänster inom området chefer och specialister. Vid avrop sker förnyad konkurrensutsättning i enlighet med era interna instruktioner.
Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Vi är er nya upphandlade lokala rekryteringspartner!
juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

april 23

Dreamwork lanserar varumärket Dreamstaff för uppdrag inom lager/logistik och produktion. De senaste åren har verksamheten vuxit kraftigt i södra Sverige och vi ser en fortsatt stor efterfrågan av bemanning och

Läs vidare »

mars 31

I enlighet med Bemanningsföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss