Executive Search

Vi genomför Executive Search i Stockholm

Dreamwork arbetar med executive search i Stockholm och resten av landet. Med lång erfarenhet av att rekrytera ledare ser vi oss som en perfekt samarbetspartner.

Arbetet kring executive search kräver noggrannhet i varenda detalj, och med Dreamworks rekryteringsprocess för ledande befattningar säkerställs en lyckad rekrytering.

Efter att vi gemensamt satt en ambitionsnivå tar Dreamwork in de olika moment vi anser nödvändiga för att hitta den perfekta kompetensen. Med ett sakligt och objektivt synsätt kan Dreamwork gallra bland kandidaterna utifrån vad som krävs för att klara framtida utmaningar och målsättningar. Ibland krävs ett aktivt arbete med headhunting för att hitta passande kandidater. Dreamwork gör helt enkelt det som krävs för att hitta rätt.

Dreamwork låter kunden välja nivån på sitt engagemang vid en executive search. Vissa vill vara inblandade i varenda liten detalj medan andra vill fortsätta fokusera på den dagliga verksamheten och enbart vara involverad på en övergripande nivå. Det lägger vi inga värderingar i. Däremot arbetar vi stenhårt för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta Dreamwork för ett samtal om executive search i Stockholm och om hur vi arbetar för att hitta framtidens ledare.

Kvalificerad executive search i Stockholm!

För att verksamheten inte ska tappa tempo är det viktigt att snabbt komma in i sin chefsroll efter en ledarrekrytering. För att det ska ske på ett smidigt sätt hjälper Dreamwork till med incoachning. Ett uppskattat inslag för både företaget och ledaren efter en lyckad executive search.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom Management.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du ha hjälp att göra en Executive Search?

Våra experter har gedigen erfarenhet av Executive Search. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag