Executive Search Stockholm

Arbetet kring executive search Stockholm kräver noggrannhet och med Dreamworks rekryteringsprocess för ledande befattningar säkerställs en bra rekrytering.

Dreamwork arbetar med executive search i Stockholm och resten av landet. Med lång erfarenhet av att rekrytera ledare ser vi oss som en perfekt samarbetspartner. Arbetet kring executive search kräver noggrannhet i varenda detalj, och med Dreamworks rekryteringsprocess för ledande befattningar säkerställs en lyckad rekrytering.

Efter att vi gemensamt satt en ambitionsnivå tar Dreamwork in de olika moment vi anser nödvändiga för att hitta den perfekta kompetensen. Med ett sakligt och objektivt synsätt kan Dreamwork gallra bland kandidaterna utifrån vad som krävs för att klara framtida utmaningar och målsättningar. Ibland krävs ett aktivt arbete med headhunting för att hitta passande kandidater. Dreamwork gör helt enkelt det som krävs för att hitta rätt.

Dreamwork låter kunden välja nivån på sitt engagemang vid en executive search. Vissa vill vara inblandade i varenda liten detalj medan andra vill fortsätta fokusera på den dagliga verksamheten och enbart vara involverad på en övergripande nivå. Det lägger vi inga värderingar i. Däremot arbetar vi stenhårt för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta Dreamwork för ett samtal om executive search i Stockholm och om hur vi arbetar för att hitta framtidens ledare.

Kvalificerad executive search i Stockholm!

För att verksamheten inte ska tappa tempo är det viktigt att snabbt komma in i sin chefsroll efter en ledarrekrytering. För att det ska ske på ett smidigt sätt hjälper Dreamwork till med incoachning. Ett uppskattat inslag för både företaget och ledaren efter en lyckad executive search.

Dreamwork – Kvalificerad executive search i Stockholm!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.