Rekrytering

Rekrytering skiljer sig från bemanning bara avseende anställningsformen. Här gäller samma noggrannhet i urval som alltid. Vi har sedan 2006 rekryterat personal inom Ekonomi & Finans och har full insikt i de specifika krav som ställs på medarbetare inom detta ormråde.

Tillsammans med våra kunder beslutar vi vilken lösning som passar bäst. I alla våra lösningar jobbar vi med intervjuer, referenstagning och personlighetstester för att matcha en kandidat med ett uppdrag. Målsättningen är en kompetent person som snabbt anpassar sig till företaget och löser utmaningarna.  Och framför allt, en människa som passar in i laget.

Lediga tjänster inom Finance

Ekonomiassistent till Polismyndigheten i Linköping.

Nu söker vi dig som vill jobba som Ekonomiassistent inom framförallt leverantörsreskontran hos polis...

Läs mer om tjänsten

Ekonom med fokus på reskontra till myndighet i Uppsala

Nu söker vi en ekonom med fokus på reskontror för ett uppdrag på tre månader Uppdragets start: Omgå...

Läs mer om tjänsten

Löneadministratör till Helsingborg, 25%.

Vi söker en löneadministratör som kan arbeta 25% dvs, ca 1- 2 dagar/veckan med att stötta avdelninge...

Läs mer om tjänsten

Ekonomichef för ett konsultuppdrag till Höörs Fastighets AB

Nu söker vi en Ekonomichef för ett längre konsultuppdrag. Omfattning: Heltid 100% Start: Gärna 2022...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.