Så tycker våra kunder

Här kan du ta del av vad några av våra kunder som anlitat oss inom Finance-rekrytering tycker om samarbetet med oss på Dreamwork.

 

Jag har hög tilltro till Dreamwork och deras förmåga att rekrytera inom chefsegmentet.

Dreamwork har hjälpt oss att rekrytera flera roller i bolaget, nu senast en Ekonomichef. Vi upplevde det som en väl fungerande process som var smidig och enkel att ta sig igenom. De presenterade kandidaterna stämde väl in på vår kravprofil och ni kompletterade även detta med en kandidat som skiljde sig något kompetensmässigt. Det tyckte jag var väldigt bra då det utmanade oss i vad vi faktiskt sökte och behövde.

Dreamwork har alltid haft ett professionellt och öppet bemötande, åt både mig som kund men även när jag själv varit kandidat i era processer. Därför upplever jag Dreamwork som ett seriöst företag med väldigt duktiga medarbetare.

På kort tid har Dreamwork lyckats att få fram rätt kandidater utifrån vad vi eftersökt, vilket är vad jag uppskattat mest. Jag har hög tilltro till Dreamwork och deras förmåga att rekrytera inom chefsegmentet.

Anders Sällström, VD – GDL Anläggning & Miljö AB

 

Starkt kontaktnät och rätt kompetens för att finna det vi söker

Vi anlitade Dreamwork i samband med att vi behövde rekrytera en Group Accounting Controller. Hela processen från det första mötet där vi tog fram kravprofil till att vi fick kandidater presenterade gick snabbt. Kandidaterna som presenterades utgick alla från vår kravprofil men hade ändå unika kvaliteter och egenskaper. Det gjorde att vi fick fundera en extra vända kring vad vi faktiskt sökte, det tyckte vi var väldigt bra. Jag upplever Dreamwork som flexibla, reaktionssnabba samt lyhörda för vad vi faktiskt behöver. De har ett dessutom ett stort kontaktnät och rätt kompetens för att finna intressanta kandidater.

Per-Olof Schrewelius, CFO – Nordic Waterprofing

Lediga tjänster inom Finance

Ekonom till myndighet i Uppsala

Nu söker vi en Redovisningsekonom/Ekonomiassistent till ett uppdrag hos en av våra kunder i Uppsala....

Läs mer om tjänsten

Ekonom till Bel Nordic AB

Vi söker en Ekonom till Bel Nordic AB. Är redo att kliva in i en internationell miljö med stort ansv...

Läs mer om tjänsten

Ekonomiassistent för sommarvikariat i Lomma

För vår kunds räkning söker vi dig som kan reskontraarbete, bokföring och gillar administrativt arbe...

Läs mer om tjänsten

Ekonomiansvarig till Bygg Säkert i Landskrona

Är du Ekonomiansvarig idag och intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Här finns möjlighet...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.