Så tycker våra konsulter

Här kan du ta del av vad några av våra konsulter inom Finance-segmentet tycker om samarbetet med oss på Dreamwork.

Michelle Möller – Ekonomiassistent

 

Michelle är ekonomiassistent och har arbetat som konsult inom finance-segementet via Dreamwork. Hon har under ett par år arbetat som konsult ute hos vår kund som hon sedan blev direktanställd av.

”Det jag uppskattat mest är att jag alltid blivit sedd för den jag är.

Att börja som konsult var för mig en chansning, men jag är jätteglad att jag gjorde det. Redan från första kontakten har jag känt mig sedd och fått ett personligt stöd från min kontaktperson på Dreamwork, som jag haft löpande kontakt med. Det känns som att huvudfokus har varit på mig som person och inte på själva uppdraget i sig. Jag kan verkligen rekommendera andra att arbeta som konsult hos Dreamwork.”

 

Christel Sandberg – Underkonsult inom Finance

 

Christel arbetar som underkonsult inom ekonomi via Dreamwork. Hon har under flera år haft ett samarbete med oss på Dreamwork där hon arbetat på flera olika uppdrag inom finance-segmentet.

”Det har alltid funnits en god förståelse för mig som person, både i vem jag är, vad jag kan och vill.

Samarbetet med Dreamwork har fungerat väldigt bra under alla år. Dreamwork har alltid hittat uppdrag till mig, som passar mig väl. Det har alltid funnits en tydlighet från dem och att de vet vem jag är, vad jag kan och vill. Det är framför allt det som jag uppskattar mest i samarbetet med Dreamwork, förståelsen och tryggheten oss sinsemellan.”

 

 

Lediga tjänster inom Finance

Controller på deltid till myndighet i Uppsala

Nu söker vi en controller till en myndighet i Uppsala för ett uppdrag på ca 5 månader. Start: 15 a...

Läs mer om tjänsten

Redovisningsekonom sökes för uppdrag i Uppsala

För en myndighets räkning söker vi nu en redovisningsekonom med erfarenhet av redovisning, budget, å...

Läs mer om tjänsten

Ekonomiansvarig till TX Logistik

Till TX Logistik AB, som är ett stort internationellt transport- och logistikföretag, söker vi en dr...

Läs mer om tjänsten

Interimchef till myndighet i Lerum

Nu söker vi en interimslösning för ekonomichef till vår kund i Lerum. Start: 1 september Slut: 28...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.