Karriär & Ledarutveckling

Dreamwork fungerar som samarbetspartner för kunderna. Vid omställningar och förändringar blir organisationers behov särskilt tydliga. Därför erbjuder vi även karriär- och ledarutveckling för våra kunder. Vid omställningar kan det betyda att karriären fortsätter hos någon annan, eller att vi tillsammans med kunden hittar en ny roll inom företaget.

Lediga tjänster inom Finance

Accountant to Occlutech in Helsingborg

Join our dynamic and fast-paced team at Occlutech as an Accountant, where you will play a crucial ro...

Läs mer om tjänsten

Accountant to Occlutech in Helsingborg

Join our team as an Accountant at Occlutech and take the next step in your career! As part of the...

Läs mer om tjänsten

Senior löneadministratör till Sjöfartsverket i Norrköping

Sjöfatsverket behöver nu stärka upp med en senior löneadministratör. Omfattning: Heltid/deltid, (gä...

Läs mer om tjänsten

Controller till bolag inom byggbranschen

Är du en controller som har erfarenhet av projektarbete och -uppföljning? Då kan det vara dig vi sök...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.