Karriär & Ledarutveckling

Dreamwork fungerar som samarbetspartner för kunderna. Vid omställningar och förändringar blir organisationers behov särskilt tydliga. Därför erbjuder vi även karriär- och ledarutveckling för våra kunder. Vid omställningar kan det betyda att karriären fortsätter hos någon annan, eller att vi tillsammans med kunden hittar en ny roll inom företaget.

Lediga tjänster inom Finance

Dreamwork söker nu en löneadministratör för längre konsultuppdrag hos en större statlig myndighet i Jönköping.

- Bearbeta och kontrollera löneunderlag. - Ta fram lönelistor. - Ta fram rapporter och statistik. -...

Läs mer om tjänsten

Kundrådgivare till Lån & Spar Bank

Är du serviceinriktad, har ett genuint intresse för bankvärlden, är lättlärd, och noggrann? Vill du...

Läs mer om tjänsten

Studentmedarbetare till Kundrelationer

Studerar du på universitet eller högskola och har flera terminer kvar av dina studier? Är du service...

Läs mer om tjänsten

Koncernredovisningsekonom till Peab AB

Vi söker en koncernredovisningsekonom till Peabs koncernredovisningsgrupp. Som ekonom kommer du arbe...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.