People Management inom Finance

I våra nätverk har vi högpresterande ekonomer i olika faser i karriären. Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera just ekonomer och har själva arbetat med revision eller haft  roller som ekonomichef och controller. Vi kan ekonomi och  rekrytering.  Eftersom vi även ser extra noga till att matcha kandidaters personlighet med organisationers företagskultur har vi förutsättningarna för att hitta rätt person på rätt plats och vet att varje rekrytering är långsiktig.

Lediga tjänster inom Finance

Senior business controller till stort bolag i Södertälje.

Nu söker vi för ett längre konsultuppdrag dig som är business controller. Omfattning: Heltid 100% S...

Läs mer om tjänsten

Redovisningsekonom till myndighet i Uppsala.

Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig som är erfaren redovisningsekonom och som kan ta ett uppdrag...

Läs mer om tjänsten

Erfaren Controller till myndighet i Sundsvall.

Nu söker i en erfaren controller för ett uppdrag hos vår kund som är en myndighet i Sundsvall. Omfa...

Läs mer om tjänsten

Ekonomiassistenter till Peab Support, Ängelholm

Är du en framåt, nyfiken och noggrann ekonomiassistent? Nu har vi ytterligare fler tjänster till Pea...

Läs mer om tjänsten

Fler lediga tjänster
juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.