Teresa Taylor skulle köpa en skjorta till Mats Kullenberg för 97 kronor, men hade inga kontanter. Så hon lånade 50 kr av Fredrik Jonsson och 50 kr av Karin Köhler, sammanlagt 100 kr (50+50 = 100).

När hon köpte skjortan fick hon således 3 kronor tillbaka. Teresa bestämde sig för att börja betala av skulden. 1 krona till Fredrik och 1 krona till Karin. Då hade hon 1 krona själv men… Samtidigt var hon ju skyldig Fredrik 49 kr och Karin 49 kr.
49 + 49 = 98.
Så vart tog den sista kronan vägen? Teresa ger dig svaret i videon!

Har du kluriga dilemman som våra ekonomer kan hjälpa dig med? Ring oss på 020 – 46 80 00 eller fyll i formuläret nedan.

Vi har sedan starten 2006 haft ett särskilt fokus på Ekonomi & Finans och både genomfört omfattande rekryterings-, bemannings- och omställningsprojekt. Det kan låta som en enkel kompetens och erfarenhetsfråga, men enligt oss kräver lösningarna även rätt personlighet.

Läs mer

Ditt namn

Företag

Telefon/mail

 

Är du ekonom som söker nya utmaningar?
Registrera dig i vår CV portal eller skicka ett mail till info@dreamwork.com tillsammans med CV och kontaktuppgifter.

juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.