Teresa Taylor skulle köpa en skjorta till Mats Kullenberg för 97 kronor, men hade inga kontanter. Så hon lånade 50 kr av Fredrik Jonsson och 50 kr av Karin Köhler, sammanlagt 100 kr (50+50 = 100).

När hon köpte skjortan fick hon således 3 kronor tillbaka. Teresa bestämde sig för att börja betala av skulden. 1 krona till Fredrik och 1 krona till Karin. Då hade hon 1 krona själv men… Samtidigt var hon ju skyldig Fredrik 49 kr och Karin 49 kr.
49 + 49 = 98.
Så vart tog den sista kronan vägen? Teresa ger dig svaret i videon!

Har du kluriga dilemman som våra ekonomer kan hjälpa dig med? Ring oss på 020 – 46 80 00 eller fyll i formuläret nedan.

Vi har sedan starten 2006 haft ett särskilt fokus på Ekonomi & Finans och både genomfört omfattande rekryterings-, bemannings- och omställningsprojekt. Det kan låta som en enkel kompetens och erfarenhetsfråga, men enligt oss kräver lösningarna även rätt personlighet.

Läs mer

Ditt namn

Företag

Telefon/mail

 

Är du ekonom som söker nya utmaningar?
Registrera dig i vår CV portal eller skicka ett mail till info@dreamwork.com tillsammans med CV och kontaktuppgifter.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Vi hjälper dig lösa dina ekonom-dilemman
mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss