Du ökar dina chanser att hitta rätt när du gör vårt test!

Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att hitta rätt arbetssituation när du gör vårt test.

DISC – testet omfattar 30 frågor och ger dig en personlig rapport som kan hjälpa dig att hitta ett passande arbete. Rapporten är inte värderande eller dömande utan inriktar sig på dina naturliga egenskaper som påverkar ditt beteende. Självklart är det kostnadsfritt för dig att göra testet!

Villkor
Det finns inga garantier, uttryckliga eller underförstådda, när det gäller detta test eller rapporten som genereras. Du tar fullt ansvar för bruket av informationen i rapporten. Författarna, bedömningsföretaget, deras företrädare eller närstående bolag (nedan sammantaget kallat Koncernen) är inte ansvariga för:

  • din användning och tillämpning av rapporten
  • tillräcklighet, noggrannhet, tolkning eller användandet av dess innehåll
  • resultat eller information som kommer från din användning eller tillämpning

Du avstår från alla anspråk eller ångerrätt på grund av fordringar mot Koncernen antingen i din egen rätt eller på grund av fordringar mot Koncernen av tredje part. Du skall hålla Koncernen skadelöst mot alla anspråk, skulder eller krav från tredje part.

 

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.