Med anledning av Covid-19

Vi tar spridningen av Covid-19 på allvar och följer myndigheternas rekommendation gällande viruset.

Vad kan du som besökare göra?

  • Du är alltid välkommen att möta oss i ett video- eller telefonmöte.
  • Vänligen respektera att vi undviker fysisk kontakt och tar inte i hand när vi hälsar.
  • Om du känner dig frisk är du förstås välkommen att besöka oss som vanligt. Kom dock ihåg att god handhygien är ännu viktigare än tidigare.
  • Om du känner dig sjuk eller förkyld ber vi dig att avboka ditt besök. Många av våra möten kan då ersättas av ett video- eller telefonmöte.

Vad har vi på Dreamwork gjort?

  • All personal som känner symptom på influensa eller förkylning skall stanna hemma tills man är helt frisk och symptomfri.
  • Vi uppmuntra och informerar internt om god handhygien och tillhandahåller handsprit.
  • Vi har löpande dialog med vår personal kring utvecklingen.
  • All personal inom Dreamwork följer Folkhälsomyndighetens råd avseende när man arbetar hemifrån i samband med resor.

Vi träffas gärna digitalt

  • Vi träffas gärna digitalt med video- eller telefonmöte, både med dig som är kandidat och ska på intervju eller om du är kund. Du behöver inget speciellt program förutom en modern webbläsare för att koppla upp dig med oss i ett videomöte.
november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.