Chefsrekrytering Växjö

Vi vill berätta mer om Dreamwork och den arbetsmodell vi använder vid chefsrekrytering i Växjö. Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte.

Som ett av landets snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag har Dreamwork framtiden för sig. Med lokal förankring och ett nytänkande synsätt erbjuder vi bättre och mer kostnadseffektiv chefsrekrytering i Växjö.

Chefsrekrytering i Växjö inleds med att vi, tillsammans med kunden, skapar en detaljerad kravprofil. För att hitta ledare med de rätta förutsättningarna för att klara framtida utmaningar och mål, krävs ett noggrant förarbete. Därefter använder Dreamwork olika kanaler för att ta fram ett lämpligt antal kandidater som stämmer in mot kravprofilen. Oftast en kombination av interna sökningar i vårt nätverk av ledare, traditionella externa sökningar och via headhunters som lokaliserar personer med liknande ledaregenskaper. När antalet kandidater reducerats till en hanterbar skara följer personlighetstester, djupintervjuer i flera steg och noggrann bakgrundsresearch.

Vi vill berätta mer om Dreamwork och den arbetsmodell vi använder vid chefsrekrytering i Växjö. Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte.

Incoachning håller tempot uppe efter en rekrytering

När den nya ledaren tillträtt är det av yttersta vikt att företaget inte tappar tempo. Men incoachning från Dreamwork säkerställs en smidig övergång som håller farten uppe. För ett rekryteringsföretag med de ambitioner Dreamwork har, är det en självklarhet att anstränga sig lite extra.

Dreamwork – Kvalificerad chefsrekrytering i Växjö!

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Chefsrekrytering Växjö

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss