Chefsrekrytering Växjö

Som ett av landets snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag har Dreamwork framtiden för sig. Med lokal förankring och ett nytänkande synsätt erbjuder vi bättre och mer kostnadseffektiv chefsrekrytering i Växjö.

Chefsrekrytering i Växjö inleds med att vi, tillsammans med kunden, skapar en detaljerad kravprofil. För att hitta ledare med de rätta förutsättningarna för att klara framtida utmaningar och mål, krävs ett noggrant förarbete. Därefter använder Dreamwork olika kanaler för att ta fram ett lämpligt antal kandidater som stämmer in mot kravprofilen. Oftast en kombination av interna sökningar i vårt nätverk av ledare, traditionella externa sökningar och via headhunters som lokaliserar personer med liknande ledaregenskaper. När antalet kandidater reducerats till en hanterbar skara följer personlighetstester, djupintervjuer i flera steg och noggrann bakgrundsresearch.

Vi vill berätta mer om Dreamwork och den arbetsmodell vi använder vid chefsrekrytering i Växjö. Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst möte.

Incoachning håller tempot uppe efter en rekrytering

När den nya ledaren tillträtt är det av yttersta vikt att företaget inte tappar tempo. Men incoachning från Dreamwork säkerställs en smidig övergång som håller farten uppe. För ett rekryteringsföretag med de ambitioner Dreamwork har, är det en självklarhet att anstränga sig lite extra.

Dreamwork – Kvalificerad chefsrekrytering i Växjö!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag