Chefsrekrytering Norrköping

Dreamworks arbetsmodell är beprövad och har använts många gånger vid chefsrekrytering i Norrköping och andra städer. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Chefsrekrytering i Norrköping sker i nära samarbete med kunden och inleds med att vi skapar en detaljerad kravprofil. Med ett noggrant förarbete är det enklare att hitta ledare som har de rätta förutsättningarna för att klara framtida utmaningar och mål. Därefter använder Dreamwork olika metoder för att hitta ett antal kandidater som passar in mot kravprofilen. Ibland används en headhunter för att hitta personer som redan idag arbetar med liknande arbetsuppgifter hos andra företag. När antalet kandidater reducerats till en hanterbar skara följer personlighetstester, djupintervjuer i flera steg och noggrann bakgrundsresearch.

Dreamworks arbetsmodell är beprövad och har använts många gånger vid chefsrekrytering i Norrköping och andra städer.

Kontakta oss på Dreamwork och låt oss föra en närmare diskussion om chefsrekrytering i Norrköping!

Efter chefsrekrytering följer incoachning

För att den nya ledaren på ett naturligt sätt ska komma in i den nya verksamheten erbjuder Dreamwork incoachning. Ett uppskattat inslag som säkerställer en smidig övergång där företaget tappar minimalt med tempo, till följd av rekryteringen.

Dreamwork – Specialister på chefsrekrytering i Norrköping!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.