Chefsrekrytering Malmö

Med en stark lokal närvaro erbjuder vi kostnadseffektiv och nytänkande chefsrekrytering i Malmö. Kontakta oss redan idag! Välkommen till Dreamwork.

När det kommer till chefsrekrytering i Malmö är Dreamwork det optimala företaget att samarbeta med. Med en stark lokal närvaro erbjuder vi kostnadseffektiv och nytänkandechefsrekrytering i Malmö.

Tillsammans bestämmer vi riktlinjerna för rekryteringsarbetet och skapar en detaljerad kravprofil kring vilken kompetens vi söker. Därefter använder Dreamwork olika metoder för att reducera kandidaterna till en hanterbar skara personer. Sedan följer noggranna djupintervjuer, personlighetstester och research kring tidigare erfarenheter. Allt för att säkerställa att den framtida ledaren klarar av framtidens utmaningar och mål.

Kunden bestämmer själv nivån på sitt engagemang. En del vill vara djupt involverade på detaljnivå medan andra vill hålla sitt engagemang på en mer övergripande nivå. Oavsett vart ribban läggs kommer Dreamwork att lägga ner sin själ i rekryteringen för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta Dreamwork och låt oss berätta mer om chefsrekrytering i Malmö.

Efter rekryteringen ordnar Dreamwork incoachning

Den nya ledaren behöver snabbt komma in i sin chefsroll för att verksamheten inte ska tappa tempo. Dreamwork säkerställer att det sker en smidig övergång. En extra service som brukar vara uppskattad av både kunden och den nya ledaren.

Dreamwork – Marknadens bästa chefsrekrytering i Malmö!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.