Chefsrekrytering

i Göteborg

Specialkompetens inom chefsrekrytering i Göteborg

Står ert bolag inför en chefsrekrytering i Göteborg? En lyckad rekrytering av en nyckelperson är ofta synonymt med en långdragen process som har stor inverkan på företaget, därför kan det vara läge att vända sig till ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag för en grundlig rekryteringsprocess.

Era behov och önskemål är viktiga. Med dem som riktlinjer kan vi på Dreamwork bistå med specialkompetens inom samtliga led av chefsrekryteringen och kommer göra det lilla extra för att hitta rätt person för den chefsroll som behöver fyllas hos er.

Våra rekryteringskonsulter har specialkompetens inom chefsrekrytering som själva har arbetat i ledande befattningar.

En grundlig rekryteringsprocess

Dreamworks rekryteringsprocess börjar med en god förståelse för våra kunders verksamhet. I samverkan med våra kunder utarbetar vi sedan en detaljerad kravprofil kring vilken typ av person och kompetens som eftersöks. Därefter följer flertalet personlighetstester och samtal.

Genom våra specialutvecklade processer kan vi säkerställa att en chefsrekrytering i Göteborg, och andra städer där vi är verksamma, blir lyckade.

Anpassningsbart och flexibelt

Inom Dreamwork har vi ett stort nätverk och god lokalkännedom där vi alltid arbetar med lyhördhet till våra kunders önskemål. Med lång erfarenhet är vi vana vid att arbeta med allt från stora börsnoterade bolag, till mindre ägarledda företag.

Som kund hos Dreamwork är det upp till er själva hur involverad ni vill vara i rekryteringsprocessen och vi är flexibla utefter era förutsättningar.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag