Omställning & Outplacement

Förändringar blir till möjligheter. Genom våra välutvecklade processer skapas rätt förutsättningar att lyckas med en framgångsrik omställning. Vi tycker att det är viktigt att alla parter som står inför förändringar upplever trygghet och når motivation och inspiration att göra det bästa möjliga av situationen. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi bidra till att organisationen kan fokusera på hårda värden som effektivitet samtidigt som de mjuka värdena inte glöms bort.

Organisationen i fokus:

Tillsammans med våra kunder kartlägger vi kompetens, projektleder samt tar fram tids- och kommunikationsplaner. Vi anpassar omfattningen på arbetet efter våra kunders situation.

Chefen i fokus:

Vi tränar chefer,  HR-personal och annan personal som fortsättningsvis ska driva förändringsarbetet i att hålla svåra samtal.. Vi håller också tre-partsamtal vid behov.

Individen i fokus:

Vi erbjuder karriärplanering för personer som står inför en förändring i sitt yrkesliv och är i behov av bra beslutsunderlag och en individuell handlingsplan.

Dreamwork i fokus:

Vi har lång erfarenhet av omställningsprogram för chefer, tjänstemän och kollektivanställda. Vi har även anlitats som konsultativ partner i ett antal stora, komplexa omställningsprojekt. Vi har engagerade och professionella coacher som jobbar med deltagarna i omställningsprogrammen. Vi har dessutom kompetenssäljare som hjälper till att hitta dolda jobb, bjuder in till jobbmässor och aktivt marknadsför omställningsprogrammens deltagare. Vår metodik är välbeprövad och vi är stolta över våra resultat där 90 % av våra deltagare hittar ny försörjning inom 6 månader

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Omställning & Outplacement
IMG_0601 (003)
juni 2

I år spelas Dreamwork Open 2017 på PGA Sweden National i Bara, Malmö. Ett event med häftiga utmaningar och nya möten. I år spelar vi på Linkes Course, en klassisk

Läs vidare »

Bild Jonsters Charity Masters 2017
maj 19

Idag är det åttonde året i rad som stiftelsen Jonsters Charity arrangerar den prestigefyllda och omåttligt populära välgörenhetsgolfen. En golftävling som spelas på Vasatorps golfklubb. Vi på Dreamwork ställer i

Läs vidare »

Press Dreamwork
maj 18

Anna Lundegårdh skriver i Dagens Samhälle om att offentliganställda är sällsynta på Linkedin. Då främst chefer i kommuner och landsting. Hon skriver också att de få som finns där gör

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss