Chef att hyra

Konventionen säger att chefer ska anställas, men verkligheten visar att det ibland är smartare att hyra in. Idén är enkel.

Du får tillgång till kvalificerad chefskompetens under kortare eller längre perioder när du behöver förstärka din organisation, till exempel i samband med större lanseringar eller förändringar av verksamheten. Chef-att-hyra är ett enkelt och säkert sätt att alltid ha rätt tillgång på chefer och ledare. Vi fokuserar på VD/ledning, marknad/försäljning, ekonomi/finans, inköp, logistik samt HR. Samtliga våra chefer har en lång och gedigen erfarenhet inom sina respektive områden. Självfallet säkerställer vi att de dessutom är bra ledare och chefer och genom olika program ser vi till att de kontinuerligt utvecklas i sitt ledarskap. Detta sker bland annat genom seminarieserier i ledarskap och genom träffar i våra nätverk, där för övrigt våra kunder också är välkomna!

Vad vår Chef-att-hyra strävar efter

  • Utforma, styra och skapa delaktighet kring organisationens mål.
  • Följa upp verksamhet och personal efter fastställda metoder.
  • Upprätta strategier för en långsiktig hållbar utveckling av er verksamhet trots en tillfällig operativ närvaro.
  • Tydliggöra och leva efter er organisations värderingar och värdegrund.
  • Situationsanpassa sitt ledarskap till grupp, individ och uppgift.
  • Vara generös med att både ge och ta emot feedback I alla riktningar och på alla nivåer i er organisation.

Det här kan du förvänta dig av Chef-att-hyra

  • En strategisk och operativ resurs som snabbt kommer på plats och kan leverera från dag ett.
  • Nya perspektiv på er verksamhet som kan ge dig uppslag och idéer till förbättringar inom hela organisationen.

Så här fungerar Chef-att-hyra

Om du inte har tidigare erfarenhet av att hyra in resurser på ledningsnivå kan det vara bra att veta följande:

  • Du kan avbryta uppdraget när du vill med en månads uppsägningstid.
  • Du debiteras endast faktiskt arbetade timmar och då ingår alla sociala avgifter, obekväm arbetstid, övertidsersättning, semesterersättning etc. Moms tillkommer. Arvodet för Chef-att-hyra ligger normalt mellan 800-1500 kr per timme beroende på erfarenhet och vilken typ av tjänst som ska besättas.

Vi kommer att göra allt för att hitta rätt kandidat till just ditt uppdrag.

Kontakta oss genom formuläret längre upp så berättar vi mer om hur vi kan stödja dig och din organisation med kundanpassade lösningar!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.