Bemanningsföretag

Dreamwork är ett av marknadens mest flexibla bemanningsföretag där du som kund själv väljer hur involverad du vill vara. Kontakta oss idag så hjälper vi dig

Dreamwork är ett bemanningsföretag som grundades i en förhoppning att kunna erbjuda bättre och mer kostnadseffektiva lösningar kring bemanning. Det som startade 2006 har vuxit till ett etablerat namn i branschen och idag har Dreamwork 6 kontor. Från Stockholm i norr till Malmö i söder.

Som ett nytänkande bemanningsföretag sticker Dreamwork ut från mängden. Av flera anledningar.

Dels har vi en arbetsbank med tusentals kandidater. Kvinnor och män, inom alla olika ålders- och yrkesgrupper som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar. Eftersom vi direkt kan börja filtrera fram rätt kompetenser är en stor del av jobbet gjort, redan när kunden kontaktar Dreamwork.

Vidare har vi en förmåga att snabbt kunna anpassa oss till kundernas unika behov. Vissa kunder söker långsiktig bemanning över en längre tidshorisont, medan andra har ett brådskande behov av kortsiktig bemanning för att fylla upp en tillfällig arbetstopp.

Slutligen är Dreamwork ett av marknadens mest flexibla bemanningsföretag där kunden har möjligheten att själv bestämma sitt engagemang. Många uppskattar att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och inte behöva ödsla någon tid på annonsering eller krångliga intervjuförfaranden. Med vetskapen och förtroendet kring att Dreamwork kommer hitta rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta Dreamwork för ett förutsättningslöst möte med ett bemanningsföretag som har marknadens kortaste ställtider, och som arbetar stenhårt och målmedvetet med alla typer av bemanning.

Etisk och ansvarsfull bemanning

Det är en självklarhet för Dreamwork att vara auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad av andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, att döma av vår kundnöjdhet, verkligen lyser igenom ute på arbetsplatserna.

Välkommen till Dreamwork – Ett bemanningsföretag med framtiden för sig!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.